Vitrina e librit/ Titujt e bukur të së dielës – Frida / Lavdi Katalonisë
09/01/2022 20:30

Dy emra të mëdhenj të letërsisë vijnë sot në vitrinën e librit.

Vitrina e librit/ Meditime–Mark Aureli,një perandor filozof jep leksionet e tij mbi të jetuarit mirë
22/05 20:30
Vitrina e librit/ “Shpirtra vetmitarë” i Kent Haruf është cilësuar si i drejtpërdrejtë – 22 Maj 2022
22/05 20:30
Vitrina e librit/ Shpirtra vetmitarë – Kent Haruf është cilësuar si i drejtpërdrejtë
22/05 20:15
Vitrina e librit/ Në një natë të errët me hënë të plotë, dikush qante nën zë në një cep rruge
22/05 18:00
Vitrina e librit/ ‘Pusulla të verdha’ e Vera Bekteshit – 15 Maj 2022
15/05 20:30
Vitrina e librit/ “Katër lexime për një poezi” nga Entela Tabaku
15/05 20:15
Vitrina e librit/ Pusulla të verdha- Vera Bekteshi
15/05 20:15
Vitrina e librit/ Në vitet ’90 në Tiranë këndohej kudo
15/05 18:00
Vitrina e librit/ “Arbëreshët midis realitetit dhe mitit”- Fatmir Toci
08/05 20:30
Vitrina e librit/ Frankeshtajni nga Mary Shelley; kush nuk e ka parë filmin me këtë personazh
08/05 20:30
Vitrina e librit/ Tre tituj me autorë shqiptarë dhe të huaj i gjeni më poshtë si propozime tonat
08/05 20:30
Vitrina e librit/ Papritur dikush më këndoi në vesh këngën e ëmbël arbëreshe “Moj e bukura More
08/05 18:00
Vitrina e librit/ Gjak i trazuar- Robert Galbraith; Një sagë e jashtëzakonshme misteri që vazhdon
01/05 20:30
Vitrina e librit/ Gjak i trazuar- Robert Galbraith
01/05 20:30
Vitrina e librit/ ‘Barazia gjinore dhe drejtësia’
01/05 20:30
Vitrina e librit/ Tre titujt e dritares sonë të librit kanë një përmbajtje interesante në thelb
01/05 18:00
Vitrina e librit/ Në një Tiranë ku gëlon gjirizi, pisllëku
24/04 20:30
Vitrina e librit/ “Flama” nga Enkel Demi, një libër studimor mbi raportet gjermano- shqiptare
24/04 20:30
Vitrina e librit/ Trajtimi i marrëdhënieve shqiptaro-gjermane prej fundit të shekullit të XIX-të
24/04 20:30
Vitrina e librit/ Sot titujt tanë janë propozime që vijnë nga letërsia shqiptare dhe e huaj
24/04 18:00