Vitrina e librit/ “Thika pa gjak” është përmbledhja me tregime më e re e Zija Celës
20/06/2021 20:30

Cila ka qenë ajo shkëndijë frymëzimi? I entuziazmuar nga përrallat tradicionale të Lindjes, romani i Salman Rushdie është një kryevepër mbi konfliktet e vjetra që pllakosin botën edhe sot.

Vitrina e librit/ Shtegu i kripës- Raynor Winn – Vetëm pak ditë pasi Rejnor Win mësoi se Mothi
01/08 20:30
Vitrina e librit/ Histori shpirtrash dhe Shtegu i kripës – 1 Gusht 2021
01/08 20:30
Vitrina e librit/ Ana qe dashuria e jetës së tij, por ajo e braktisi, ishte ende e re
01/08 20:15
Vitrina e librit/ ‘Histori shpirtrash’ nga Laura Fredenthaler
01/08 18:00
Vitrina e librit/ ‘Jehona ngacmimesh të çuditshme’ nga E. Tupja dhe ‘Frikë nga fluturimi 7A’
25/07 20:30
Vitrina e Librit/ Frikë nga fluturimi , ç’ndodh në avionin nga Buenos Aires për në Berlin
25/07 20:30
Vitrina e Librit/ Histori plot eros, Edmond Tupja i sjell në këto temperatura të nxehta
25/07 20:15
Vitrina e librit/ Vargje të bukura poezie nga shkrimtarja Adelina Mamaqi. Cili është frymëzimi ?
11/07 20:30
Vitrina e librit/ Qytetet dhe rrugët pa njerëz të trembin sepse skicohen si humnera të harruara
11/07 20:30
Vitrina e librit/ Vargje të bukura poezie nga shkrimtarja Adelina Mamaqi. Cfarë teme ka prekur ajo?
11/07 20:15
Vitrina e librit/ Vargje të bukura poezie nga shkrimtarja Adelina Mamaqi
11/07 18:00
Vitrina e librit/Mbretëresha e akullt & një botë e gënjeshtërt në ganxhën e së cilës duhet të jetojë
04/07 20:30
Vitrina e librit/ “Kthimi” dhe një rrëfim mbi gjakmarrjen në një nga zonat e Shqipërisë së mesme
04/07 20:30
Vitrina e librit/ “Kthimi” i Dodë Gjergjit- Një roman në tri vëllime që autori e quan rrëfim
04/07 20:15
Vitrina e librit/ Cili do të jetë titulli më i bukur i javës?
04/07 18:00
Vitrina e librit/ “Hotel Mëmëdheu”, një roman i shkruar në Turqinë e viteve 1970
27/06 20:30
Vitrina e librit/ “Testamentet” e Atwood dhe “Hotel Mëmëdheu” – 27 Qeshor 2021
27/06 20:30
Vitrina e librit/ E keni lexuar rrëfenjën e shërbëtores? Nëse jo, nuk mund ta kuptoni “Testamentet”
27/06 20:15
Vitrina e librit/ Rrëfimi i shërbëtores nuk ka mbaruar. Margaret Atwood me “Testamentet”
27/06 18:00
Vitrina e librit/ “Thika pa gjak” është përmbledhja me tregime më e re e Zija Celës
20/06 20:30