Vitrina e librit/ Socializmi: Ideja e dështuar që nuk vdes kurrë- Kristian Niemietz – 7 Mars 2021
07/03/2021 20:30

Sistem i dështuar, apo i aplikuar gabim? Socializmi, është i pandjeshëm kundrejt provave të dështimit të tij. Gjatë njëqind viteve të fundit ka pasur shumë përpjekje për të ndërtuar një shoqëri socialiste, duke filluar nga Bashkimi Sovjetik e deri te Kina maoiste. Shqipëria gjithashtu...A ia dolën?

Vitrina e Librit/ Cilat janë pasionet e një presidenti francez? – 11 Prill 2020
11/04 20:30
Vitrina e Librit/ Cilat janë pasionet e një presidenti francez? Sarkozy në një autobiografi të tij.
11/04 20:30
Vitrina e librit/ Pak magji, një vëllim me poezi mbushur me lirizëm
11/04 20:00
Vitrina e Librit/ Cilat janë pasionet e një presidenti francez?
11/04 18:00
Vitrina e Librit/ “Tito dhe shokët”- Si kërkonte ai të bënte Republikë të shtatë Shqipërinë?
04/04 20:30
Vitrina e Librit/ Tito dhe shokët – Jože Pirjevec – 4 Prill 2020
04/04 20:30
Vitrina e Librit/ Valentina Leskaj: gruaja në komunizëm, një makinë pune
04/04 20:19
Vitrina e librit/ Valentina Leskaj – Politika si ide
04/04 18:00
Vitrina e Librit/ Brad Stone- Kompania e famshme Amazon nuk i lejon punonjësit të urinojnë?
28/03 19:30
Vitrina e Librit/ Brad Stone- Kompania e famshme Amazon nuk i lejon punonjësit të urinojnë?- 28 Mars
28/03 19:30
Vitrina e Librit/ Si mund te dashurojne dy njerez normale? Si eshte jeta per ta? Normale
28/03 19:30
Vitrina e Librit/ Brad Stone- Kompania e famshme Amazon nuk i lejon punonjësit të urinojnë?
28/03 19:30
Vitrina e Librit/ Brad Stone- Kompania e famshme Amazon nuk i lejon punonjësit të urinojnë?
28/03 17:00
Vitrina e librit/ Dritë e zbehë mbi kodra – Kazuo Ishiguro
21/03 20:30
Vitrina e librit/ Dritë e zbehë mbi kodra – Kazuo Ishiguro
21/03 18:01
Vitrina e librit/ Ngadalësia – Milan Kundera – 14 Mars 2021
14/03 20:30
Vitrina e librit/ Ngadalësia- Milan Kundera
14/03 18:00
Vitrina e librit/ Socializmi: Ideja e dështuar që nuk vdes kurrë- Kristian Niemietz – 7 Mars 2021
07/03 20:30
Vitrina e librit/ Socializmi: Ideja e dështuar që nuk vdes kurrë- Kristian Niemietz
07/03 18:00
Vitrina e Librit/ Tre herë i nominuar për çmimin Nobel – 21 Shkurt 2020
21/02 20:30