Vitrina e librit/ Shtëpia te selvia- Anisa Markarian; Të mundesh të ëndërrosh
20/11/2022 20:30

Është një dhunti e bukur – një arratisje shpirtërore e mendore që të çlodh e të përkëdhel. Dhe libri është i tëri një kredhje e lehtë në fëmijërinë e çdokujt që ka jetuar atë periudhë me gjithë vështirësite e saj. Ka më shumë ëndrra në cdo faqe por dhe luftra në shkallë minore dhe më lart. Ka mësime jete, të domosdoshme për një publik që e ka flakur tej respektin për durimin dhe kohën që duhet t’i kushtojmë tjetrit qoftë dhe duke e dëgjuar.

Vitrina e librit/ Shqipëria në dy kohë – Vangjush Saro
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd- Andreas Dushi; Nëse një njeri gjen arsyet
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd – Andreas Dushi – 29 Janar 2023
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd – Andreas Dushi; është një roman që sjell legjendën
29/01 18:00
Vitrina e librit/ Sonatë në Aushvic – Luize Valente
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Sonatë në Aushvic- Luize Valente – 22 Janar 2023
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Bonavia – Dragan Velikic
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi- Rita Petro – 15 Janar 2023
15/01 20:30
Vitrina e librit/ Aria, hidh e prit- Valbona Banka
15/01 20:15
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi – Rita Petro
15/01 20:15
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi- Rita Petro; vjen si një roman letraro -biografik
15/01 18:00
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; një shkrimtar i ri, në kërkim të suksesit
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; një shkrimtar i ri, në kërkim të suksesit
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Love- Skënder Sherifi; një libër që flet për dashurinë
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; Një roman metafizik për ndryshimet mes dy kulturave
08/01 18:00
Vitrina e librit/ Sekretet e familjes Tajd; Hannah Richell- Çdo familje ka sekretet e saj
25/12 20:15
Vitrina e librit/ Sekretet e familjes Tajd; Hannah Richell – 25 Dhjetor 2022
25/12 20:15
Vitrina e librit/ “Motra prej dëbore” është një histori Krishtlindjesh, që në 24 kapituj
25/12 20:15
Vitrina e librit/ Sekretet e familjes Tajd; Hannah Richell
25/12 18:00
Vitrina e librit/ Kolë Idromeno, themeluesi i artit shqiptar- Eleni Laperi – 18 Dhjetor 2022
18/12 20:45