Vitrina e librit/ Shitësi i këpucëve-Knight; I ri në moshë, kureshtar dhe i sapo diplomuar në biznes
03/10/2021 20:30

Knight i mori 50 $ borxh babait të tij për të themeluar një kompani me një mision të thjeshtë: të importonte këpucë sportive me cilësi të lartë dhe kosto të ulët. Bëhet fjalë për këpucët me logon e famshme NIKE.

Vitrina e librit/ Tregime – Julio Cortazar është një nga shkrimtarët më të mëdhenj argjentinas
28/11 20:30
Vitrina e librit/ Libri ‘Ëndërr në Pallatin e Kuq’, i njohur edhe si Historia e Gurit
28/11 20:30
Vitrina e librit/ Ëndërr në Pallatin e Kuq & Tregime nga Julio Cortazar – 28 Nëntor 2021
28/11 20:30
Vitrina e librit/ ‘Ëndërr në Pallatin e Kuq’- I njohur edhe si Historia e Gurit
28/11 18:00
Vitrina e librit/ Ditë e re – Kopshtari i ëndrrave – 24 Nëntor 2021
14/11 20:30
Vitrina e librit/ Kopshtari i ëndrrave – Claudio Gobbetti, Diyana Nikolova
14/11 20:30
Vitrina e librit/ Ditë e re- Nikos Chrysos – Një natë dhjetori
14/11 20:30
Vitrina e librit/ Ditë e re- Nikos Chrysos- Një natë dhjetori, në një cep të errët të portit
14/11 18:00
Vitrina e librit/ Po sikur? – Randall Munroe
07/11 20:30
Vitrina e librit/ Mashtrimi financiar- Civici në një bisedë për mashtrimet financiare
07/11 20:30
Vitrina e librit/ Mutacionet–Francis Krisp- Autori ka ndërtuar rrëfenja duke rrëmbyer fabulat e tyre
07/11 20:30
Vitrina e librit/ Mashtrimet financiare- Mutacionet – Po sikur?; – 7 Nëntor 2021
07/11 20:30
Vitrina e Librit/ Mashtrimi financiar- Adrian Civici
07/11 18:00
Vitrina e librit/ Jetëshkrimi i poetit të madh- At Gjergj Fishta
31/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra e plotë e At Gjergj Fishtës
31/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra e plotë e Fishtës- Akuza kryesore që iu bë Fishtës – 31 Tetor 2021
31/10 20:30
Vitrina e librit/ Kopshti prej qelqi – Tatiana Tibuleac- Kishinjev, Moldavi
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Heshtja – Gianni Palagonia
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra të zgjedhura 6 – Mid’hat Frashëri; Heshtja – Gianni Palagonia- 24 Tetor 2021
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra të zgjedhura 6 – Mid’hat Frashëri; Del në dritë botimi i Vëllimit të 6-të
24/10 20:30