Vitrina e librit/ Përmasa e katërt – Janis Ricos – 16 Maj 2021
16/05/2021 20:30

Thuhet shpesh se pa elokuencën e Ricosit grekët nuk do të kishin mundur dot të përshkruanin bukuritë e mëdha që kanë para syve...më të qarta bëhen ato kur lexon poemat e ‘Përmasës së katërt’

Vitrina e librit/ Zogjtë e qyqes dhe Agjente Sonja,dy tituj mbresëlënës për nga rrëfimi dhe ndodhitë
13/06 20:30
Vitrina e librit/ Agjente Sonja- Një grua e bukur elegante, nënë e përkushtuar e tre fëmijëve
13/06 20:30
Vitrina e librit/ Zogjtë e qyqes–Gani Mehmetaj flet për takimin e rrallë me Kadarenë në Hotel Grand
13/06 20:15
Vitrina e librit/ Zogjtë e qyqes dhe Agjente Sonja -dy titujt e rinj të së dielës sonë
13/06 18:00
Vitrina e librit/Mësoni si të keni sukses në ekspozimin e punës në epokën teknologjike që po jetojmë
06/06 20:30
06/06 20:30
Vitrina e librit/ Pasioni i çmendur për një flokëkuqe që përmbys botë të largëta
06/06 20:15
Vitrina e librit/Pasioni i dashurisë lind mes Mid’hat Frashërit e Ninetës flokëkuqe. Si përjetohet?
06/06 18:00
Vitrina e librit/Libri i minifabulave i Moikom Zeqos,është një dhuratë e gjyshit për mbesën e tij…
30/05 20:30
Cilat janë librat që sugjeron rubrika jonë e librit? – 30 Maj 2021
30/05 20:30
Vitrina e librit/ ‘Hamam Ballkania’ nuk është vetëm një roman historik
30/05 20:15
Vitrina e librit/ Këshillat e bukura letrare për javën e parë të qershorit. Cilat janë ato?
30/05 18:00
Vitrina e librit/ Thomas Hardy vjen me një tjetër sukses të tij
23/05 20:31
Vitrina e librit/ Liri Belishova dhe koha e saj
23/05 20:30
Vitrina e librit/ “Larg turmës së çmendur” është suksesi i parë i Thomas Hardy
23/05 20:15
Vitrina e librit/ Cilat janë këshillat tona letrare për këtë javë të fundit të majit?
23/05 18:00
Vitrina e librit/ Përmasa e katërt – Janis Ricos – 16 Maj 2021
16/05 20:30
Vitrina e librit/ Cila është ‘përmasa e katërt’ e Janis Ricos?
16/05 18:00
Vitrina e librit/ Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne: Cili është ai?
09/05 20:30
Vitrina e librit/ Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne: Cili është ai? – 9 Maj 2021
09/05 20:30