Vitrina e librit/ Meditime–Mark Aureli,një perandor filozof jep leksionet e tij mbi të jetuarit mirë
22/05/2022 20:30

Ai është një nga autorët më të cituar përgjatë dy mijëvjecarëve. Cfarë përmbajnë këto meditime? Dhe përse mbeten ende shumë të lexuara edhe sot?

Vitrina e pare/ Castigat- Ardian Vehbiu; Vjen në një përmbledhje tregimesh të shkurtra
19/06 20:30
Vitrina e librit/ Castigat- Ardian Vehbiu; Vjen në një përmbledhje – 19 Qeshor 2022
19/06 20:30
Vitrina e librit/ Albania in bianco e nero- Maurizio Bosio
19/06 20:30
Vitrina e librit/ Castigat – Ardian Vehbiu; i pat botuar disa prej këtyre tregimeve në revistën
19/06 18:00
Vitrina e librit/ “Askush nuk ka pasur një ndikim më të madh intelektual mbi mua – 12 Qeshor 2022
12/06 20:30
Vitrina e librit/ Love Songs 2 – Skënder Sherifi-Love Songs 2 është vëllimi i dytë i vargjeve të tij
12/06 20:15
Vitrina e librit/ Paqe dhe Luftë mes Kombeve- Raymond Aron
12/06 20:15
Vitrina e librit/ Paqe dhe Luftë mes Kombeve- Raymond Aron; është një prej veprave më të plota
12/06 18:00
Vitrina e librit/ Tri gratë e një burri- Tarryn Fisher
05/06 20:15
Vitrina e librit/ E vetmja grua në dhomë – 05 Qershor 2022
05/06 20:15
Vitrina e librit/ E vetmja grua në dhomë- Marie Benedict
05/06 20:15
Vitrina e librit/ E vetmja grua në dhomë- Marie Benedict
05/06 18:00
Vitrina e librit/ Tregtar arti në Nju Jorkun bohemian të viteve 1910, muzikant kur mundej
29/05 20:30
Vitrina e librit/ Putzi, Pianisti i Hitlerit – Th. Snegaroff – 29 Maj 2022
29/05 20:30
Vitrina e librit/ “Ne fëmijët e kopshtit zoologjik të Berlinit”
29/05 20:15
Vitrina e librit/ Putzi, Pianisti i Hitlerit – Th. Snegaroff
29/05 18:01
Vitrina e librit/ Meditime–Mark Aureli,një perandor filozof jep leksionet e tij mbi të jetuarit mirë
22/05 20:30
Vitrina e librit/ “Shpirtra vetmitarë” i Kent Haruf është cilësuar si i drejtpërdrejtë – 22 Maj 2022
22/05 20:30
Vitrina e librit/ Shpirtra vetmitarë – Kent Haruf është cilësuar si i drejtpërdrejtë
22/05 20:15
Vitrina e librit/ Në një natë të errët me hënë të plotë, dikush qante nën zë në një cep rruge
22/05 18:00