Vitrina e librit/ Lustrum- Robert Harris; shkrimtari britanik na sjell një thriller makiavelian
28/05/2023 20:30

Robert Harris; shkrimtari britanik na sjell një thriller makiavelian nga Roma e lashtë, parë nga sytë e një skllavi. Banda kriminale të punësuar nga pasunarë të rënë nga vakti që përziehen me delikatesën e argumentimeve ligjore dhe besëtytënitë fetare, shoqëruar me aventura. Pasuria sjell babëzi, babëzia sjell epsh, epshi sjell gjithëfarëlloj krimesh. Romani lexohet si një udhërrëfyes se si funksionon politika, ajo e Romës së lashtë, por më së shumti, kjo e kohës sonë.

Vitrina e librit/ Në kohën e të marrëve- Ak. Shaban Sinani
01/10 20:30
Vitrina e librit/ Zhvillohet Kuvendi i Dytë i studimeve arbëreshe; argumenti ka lidhje
01/10 20:30
Vitrina e librit/ Zhvillohet Kuvendi i Dytë i studimeve arbëreshe – 01 Tetor 2023
01/10 20:30
Vitrina e librit/ Zhvillohet Kuvendi i Dytë i studimeve arbëreshe
01/10 18:07
Vitrina e librit/ Freedom- Xhoi Jakaj; Aty ku ka dhimbje autorja është aty që ta zbusë këtë dhimbje
24/09 20:30
Vitrina e librit/ Liqeni Tom- Ann Patchett – 24 Shtator 2023
24/09 20:30
Vitrina e librit/ Liqeni Tom- Ann Patchett; Nga autorja e mirënjohur e romaneve
24/09 20:30
Vitrina e librit/ Liqeni Tom- Ann Patchett; Nga autorja e mirënjohur e romaneve “Shtëpia holandeze”
24/09 18:00
Vitrina e librit/ Dosja Afganistan- Princi Alfejzal Al Saud – 17 Shtator 2023
17/09 20:34
Vitrina e librit/Dosja Afganistan-Princi Alfejzal Al Saud; Libri “Dosja Afganistan” e princit saudit
17/09 19:00
Vitrina e librit/ Shqipëria dhe tokat e lirume 1939- 1946- Romeo Gurakuqi; Një histori
10/09 20:30
Vitrina e librit/ Kikirika Xhons- Rob Biddulph; disa legjenda lindin, të tjerë vizatohen
10/09 20:30
Vitrina e librit/ Shqipëria dhe tokat e lirume 1939- 1946- Romeo Gurakuqi – 10 Shtator 2023
10/09 20:30
Vitrina e librit/ Shqipëria dhe tokat e lirume 1939- 1946- Romeo Gurakuqi
10/09 18:00
Vitrina e librit/ A flasin pemët? Ne e kemi çuditërisht të vështirë të pranojmë sa shumë nevojë kemi
30/07 20:30
Vitrina e librit/ A flasin pemët? – 30 Korrik 2023
30/07 20:30
Vitrina e librit/ Ku po shkon pa dashuri- Sefedin Cela
30/07 20:30
Vitrina e librit/ Historia- Për çfarë na shërben historia? Çfarë kemi përpara vitit 0?
30/07 18:00
Vitrina e librit/ Përrallat e të Dashuruarve Marrëzisht
23/07 20:30
Vitrina e librit/ Përrallat e të Dashuruarve Marrëzisht- Jean-Jacques Fdida – 23 Korrik 2023
23/07 20:30