Vitrina e librit/ “Kujtime” të Th. Kolokotronisit – 22 Gusht 2021
22/08/2021 20:30

I jep për herë të parë lexuesit shqiptar mundësinë e një prej burimeve më të rëndësishme origjinale historike që hedhin dritë mbi jetën e një prej nismëtarëve të Revolucionit Grek të 1821-shit. Po cili është titulli tjetër? “Varka e pestë”, një roman frymëzuar nga ngjarje të vërteta

Vitrina e librit/ Kopshti prej qelqi – Tatiana Tibuleac- Kishinjev, Moldavi
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Heshtja – Gianni Palagonia
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra të zgjedhura 6 – Mid’hat Frashëri; Heshtja – Gianni Palagonia- 24 Tetor 2021
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra të zgjedhura 6 – Mid’hat Frashëri; Del në dritë botimi i Vëllimit të 6-të
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra të zgjedhura 6 – Mid’hat Frashëri
24/10 18:01
Vitrina e librit/ Maradona – Dora e Zotit- Miti i një legjende që nuk harrohet lehtë
17/10 20:30
Vitrina e librit/ Ajo dhe ai – Marc Levy- Historia e një gruaje që don të rrëfejë me patjetër
17/10 20:30
Vitrina e librit/ Unë jam një macok- Natsume Soseki- Ngjarjet e romanit janë vendosur në Tokio
17/10 20:30
Vitrina e librit/ Maradona – Dora e Zotit nga Jimmy Burns- Miti i Maradonës
17/10 18:00
Vitrina e librit/ Titujt më të shitur në libraritë e Tiranës- Libraria online “Panairshopping”
10/10 20:30
Vitrina e librit/ Kamila si flutur- “Kamila, si flutur”
10/10 20:30
Vitrina e librit/ Kukulla e kokoshkës – Afonso Cruz
10/10 20:30
Vitrina e librit/ Gjithcka mbi titujt e kësaj të diele – 10 Tetor 2021
10/10 20:30
Vitrina e librit/ Dalje për ajër – George Orwell – Xhorxh Bouling
10/10 20:30
Vitrina e librit/ Kamila si flutur – Sophie Dauell; një roman për bijën e humbur
10/10 18:00
Vitrina e librit/ Shitësi i këpucëve-Knight; I ri në moshë, kureshtar dhe i sapo diplomuar në biznes
03/10 20:30
Vitrina e librit/ Të droguar tek luksemburgasit
03/10 20:30
Vitrina e librit/ Titujt më të shitur në libraritë e Tiranës- Ndalemi në librarinë “Bookland”
03/10 20:30
Vitrina e librit/ Ngjarjet kriminale që po ndodhin ditë pas dite e kanë prishur qetësinë e Dukatit
03/10 20:30
Vitrina e librit/ Një seri titujsh mbushur me dhimbje dhe dashuri
03/10 20:30