Vitrina e librit/ ‘Hamam Ballkania’ nuk është vetëm një roman historik
30/05/2021 20:15

Ngjarjet në të ndërthuren cuditshëm në dy epoka, në epokën e Sulejmanit të Madhërishëm dhe në epokën e shek të 21-të. Autori, Vladislav Bajac si një shkrimtar jo i zakonshëm kryen një truk të vogël letrar. Po cili është ai

Vitrina e librit/ ‘Jehona ngacmimesh të çuditshme’ nga E. Tupja dhe ‘Frikë nga fluturimi 7A’
25/07 20:30
Vitrina e Librit/ Frikë nga fluturimi , ç’ndodh në avionin nga Buenos Aires për në Berlin
25/07 20:30
Vitrina e Librit/ Histori plot eros, Edmond Tupja i sjell në këto temperatura të nxehta
25/07 20:15
Vitrina e librit/ Vargje të bukura poezie nga shkrimtarja Adelina Mamaqi. Cili është frymëzimi ?
11/07 20:30
Vitrina e librit/ Qytetet dhe rrugët pa njerëz të trembin sepse skicohen si humnera të harruara
11/07 20:30
Vitrina e librit/ Vargje të bukura poezie nga shkrimtarja Adelina Mamaqi. Cfarë teme ka prekur ajo?
11/07 20:15
Vitrina e librit/ Vargje të bukura poezie nga shkrimtarja Adelina Mamaqi
11/07 18:00
Vitrina e librit/Mbretëresha e akullt & një botë e gënjeshtërt në ganxhën e së cilës duhet të jetojë
04/07 20:30
Vitrina e librit/ “Kthimi” dhe një rrëfim mbi gjakmarrjen në një nga zonat e Shqipërisë së mesme
04/07 20:30
Vitrina e librit/ “Kthimi” i Dodë Gjergjit- Një roman në tri vëllime që autori e quan rrëfim
04/07 20:15
Vitrina e librit/ Cili do të jetë titulli më i bukur i javës?
04/07 18:00
Vitrina e librit/ “Hotel Mëmëdheu”, një roman i shkruar në Turqinë e viteve 1970
27/06 20:30
Vitrina e librit/ “Testamentet” e Atwood dhe “Hotel Mëmëdheu” – 27 Qeshor 2021
27/06 20:30
Vitrina e librit/ E keni lexuar rrëfenjën e shërbëtores? Nëse jo, nuk mund ta kuptoni “Testamentet”
27/06 20:15
Vitrina e librit/ Rrëfimi i shërbëtores nuk ka mbaruar. Margaret Atwood me “Testamentet”
27/06 18:00
Vitrina e librit/ “Thika pa gjak” është përmbledhja me tregime më e re e Zija Celës
20/06 20:30
Vitrina e librit/ Dy vjet, tetë muaj dhe njëzetë e tetë net- rrëfenja mbi dashurinë, intrigat
20/06 20:30
Vitrina e librit/ Thika pa gjak – Tregime mbi dashurinë, dinjitetin e nëpërkëmbur
20/06 20:15
Vitrina e librit/ Dy tituj që mbartin një emocion të papërshkruar: Thika pa gjak
20/06 18:00
Vitrina e librit/ Zogjtë e qyqes dhe Agjente Sonja,dy tituj mbresëlënës për nga rrëfimi dhe ndodhitë
13/06 20:30