Vitrina e librit/ Hajdutja e parfumeve
16/06/2024 20:30

Vitrina e librit/ Hajdutja e parfumeve- Timothy Schaffert; një roman i mrekullueshëm sensual mbi Parisin e Luftës së Dytë Botërore, distilimit të parfumit, aromave joshëse dhe magjepse për klientët nazistë. Sepse megjithëse ashtu të egër e kriminelë e njihnin shijes e së bukurës; kjo është një tjetër histori dashurie dhe pasioni.

Ditari i tranzicionit ekonomik – Vitrina Librit
21/07 20:30
Jorgo Papingji- Mes jush jetoj; Ilir Cumani – Vitrina e librit
14/07 20:30
Ndërron jetë shkrimtari i madh – Vitrina e librit, 7 Korrik 2024
07/07 20:30
Orlando – Virginia Woolf – Vitrina e librit, 30 Qershor 2024
30/06 20:30
Vitrina e librit/ Hajdutja e parfumeve
16/06 20:30
Vitrina e librit/ Libri i Blamit- Aleksandar Tišma; ky është një rrëfim mbi fatin tragjik
09/06 20:30
Në bibliotekën shkencore të universitetit ‘Luigj Gurakuqi’ në Shkodër – Vitrina e librit
02/06 20:30
Vitrina e librit/ Shqipëria në botën e mijëvjecarit të tretë
26/05 20:30
Mirupafshim atje lart- Pierre Lemaitre -Vitrina e librit, 19 Maj 2024
19/05 20:30
Paraleli 42 – John Dos Pasos – Vitrina e librit, 12 Maj 2024
12/05 20:30
Vëllimi i IX-të i Veprës së Zgjedhur- Mid’hat Frashëri – Vitrina e librit, 05 Maj 2024
05/05 20:20
Të mbyturit dhe të shpëtuarit- Primo Levi – Vitrina e librit, 21 Prill 2024
21/04 20:30
Shihemi në gusht- Gabriel Garsia Markez – Vitrina e librit, 14 Prill 2024
14/04 20:30
Homazh kushtuar shkrimtarit Albri Brahusha – Vitrina e Librit, 07 Prill 2024
07/04 20:30
Trilogjia-Jon Fosse; Nobelisti i fundit Jon Fosse ka mbërritur në gjuhën shqipe – Vitrina e librit
31/03 20:30
Leksione kimie- është historia e një gruaje të paepur – Vitrina e librit, 24 Mars 2024
24/03 20:30
Dëmi – Josephine Hart; Tronditës dhe i shkëlqyer -Vitrina e librit
17/03 20:30
Realizmi socialist në stil shqiptar- Ermir Hoxha – Vitrina e librit
10/03 20:30
Oktapodi dhe Shqiponja- Gianni Palagonia -Vitrina e librit
25/02 20:30
Vitrina e librit/ Në mbrojtje të kapitalizmit- Rainer Zitelmann
18/02 20:30