Vitrina e librit/ Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne: Cili është ai? – 9 Maj 2021
09/05/2021 20:30

Si arriti një burrë i jashtëzakonshëm nga një cep i largët i botës të krijonte një perandori që do të shenjonte fillimin e epokës moderne të njerëzimit? Pantallonat, karrota, baruti, teknologjia e luftes .. si dhe vizioni i tij për të bashkuar në një perandori mbretëri krejt të pangjashme e bënë atë liderin që mbahet mend gjatë ..

Vitrina e librit/Mësoni si të keni sukses në ekspozimin e punës në epokën teknologjike që po jetojmë
06/06 20:30
06/06 20:30
Vitrina e librit/ Pasioni i çmendur për një flokëkuqe që përmbys botë të largëta
06/06 20:15
Vitrina e librit/Pasioni i dashurisë lind mes Mid’hat Frashërit e Ninetës flokëkuqe. Si përjetohet?
06/06 18:00
Vitrina e librit/Libri i minifabulave i Moikom Zeqos,është një dhuratë e gjyshit për mbesën e tij…
30/05 20:30
Cilat janë librat që sugjeron rubrika jonë e librit? – 30 Maj 2021
30/05 20:30
Vitrina e librit/ ‘Hamam Ballkania’ nuk është vetëm një roman historik
30/05 20:15
Vitrina e librit/ Këshillat e bukura letrare për javën e parë të qershorit. Cilat janë ato?
30/05 18:00
Vitrina e librit/ Thomas Hardy vjen me një tjetër sukses të tij
23/05 20:31
Vitrina e librit/ Liri Belishova dhe koha e saj
23/05 20:30
Vitrina e librit/ “Larg turmës së çmendur” është suksesi i parë i Thomas Hardy
23/05 20:15
Vitrina e librit/ Cilat janë këshillat tona letrare për këtë javë të fundit të majit?
23/05 18:00
Vitrina e librit/ Përmasa e katërt – Janis Ricos – 16 Maj 2021
16/05 20:30
Vitrina e librit/ Cila është ‘përmasa e katërt’ e Janis Ricos?
16/05 18:00
Vitrina e librit/ Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne: Cili është ai?
09/05 20:30
Vitrina e librit/ Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne: Cili është ai? – 9 Maj 2021
09/05 20:30
Vitrina e librit/ Dy titujt e bukur të javës- Keni dëgjuar të flitet për Drago Siliqin?
09/05 20:15
Vitrina e librit/ Një jetë në fluturim- Keni dëgjuar të flitet për Drago Siliqin?
09/05 18:00
Vitrina e Librit/ Qemali, Moisiu dhe Zogu në shtypin francez – 2 Maj 2021
02/05 20:30
Vitrina e Librit/ Dhimbje – Një dashuri në tokën izraelite
02/05 20:30