Vitrina e librit/ Fjala- Loja- Imazhi/ Josif Papagjoni – 24 Janar 2020
24/01/2021 20:30

Në kulturë bëhen kompromise, thotë Josif Papagjoni, dhe komuniteti artistik s’ka interes për kritikë. Po çfarë është të jesh një kritik arti në Shqipëri kur veç kohë për kritika e komente boshe ka? Dhe a ka në të vërtetë kritikë arti mes nesh? Dhe nëse po, ku është fshehur ajo?

Vitrina e Librit/ Tre herë i nominuar për çmimin Nobel – 21 Shkurt 2020
21/02 20:30
Vitrina e Librit/ Tre herë i nominuar për çmimin Nobel
21/02 18:00
Fjalimi i madh nga Mustafa Kemal Ataturk në Kongresin e 2 të Madh të Partisë Republikane Popullore
14/02 20:30
Fjalimi i madh nga Mustafa Kemal Ataturk në Kongresin e 2 të Madh të Partisë Republikane Popullore
14/02 18:00
Vitrina e Librit/ Profeti Muhamet, është një nga profetët më të shkëlqyer të historisë së njerëzimit
07/02 18:00
Vitrina e librit/ Gëzim Kame- Të vërtetat e artit dhe jetës sime (Josif Papagjoni) 31 Janar 2021
31/01 20:30
Vitrina e librit/ Gëzim Kame- Të vërtetat e artit dhe jetës sime (Josif Papagjoni)
31/01 18:00
Vitrina e librit/ Fjala- Loja- Imazhi/ Josif Papagjoni – 24 Janar 2020
24/01 20:30
Vitrina e librit/ Fjala- Loja- Imazhi/ Josif Papagjoni
24/01 18:00
Vitrina e librit/ E bardha që vret – ROBERT GALBRAITH – 17 Janar 2021
17/01 20:30
Vitrina e librit/ E bardha që vret –ROBERT GALBRAITH
17/01 18:00
Vitrina e libri/ Vincent – Barbara Stok – 10 Janar 2020
10/01 20:30
Vitrina e libri/ Vincent – Barbara Stok
10/01 18:00
Vitrina e librit/ Përrallat e Andersenit- Hans Christian Andersen – 03 Janar 2021
03/01 20:30
Vitrina e librit/ Përrallat e Andersenit- Hans Christian Andersen
03/01 18:00
Vitrina e librit/ Krim i përkryer – Keigo Higashino – 27 Dhjetor 2020
27/12 20:30
Vitrina e librit/ Krim i përkryer – Keigo Higashino
27/12 18:00
Vitrina e Librit/ Në historinë e njerëzimit, gjuhët, kulturat, traditat përzihen, mbivendosen
20/12 20:30
Vitrina e Librit/ Në historinë e njerëzimit, gjuhët, kulturat, traditat përzihen, mbivendosen
20/12 18:00
Vitrina e librit/ Bota shqiptare e Branko Merxhanit – Ndriçim Kulla – 13 Dhjetor 2020
13/12 20:30