Vitrina e librit/ Epitafi i Perikliut- Thukididi
04/12/2022 18:00

Është fjala e përmortshme që nisi të mbahej cdo vit për nder të të rënëve të luftës. Në këtë fjalim së pari duhej t’i thurej lavdi të rënëve të luftës të atij viti dhe të analizohej vepra e tyre luftarake. Elementi i dytë ishte lavdi për të parët dhe për qytetin që rriti burra të tillë. Dhe së treti të nxiteshin më të rinjtë të kishin sjellje të njëjtë dhe arritje të suksesshme dhe të ngushëlloheshin ata që kishin humbur të afërmit.

Vitrina e librit/ Manovra e Mbretëreshës- Walter Tavis
05/02 20:30
Vitrina e librit/ Tesla, një portret mes maskave- Vladimir Pistalo
05/02 20:30
Vitrina e librit/ Tesla, një portret mes maskave- Vladimir Pistalo – 05 Shkurt 2023
05/02 20:30
Vitrina e librit/ Tesla, një portret mes maskave- Vladimir Pistalo; Është një roman letraro
05/02 18:00
Vitrina e librit/ Shqipëria në dy kohë – Vangjush Saro
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd- Andreas Dushi; Nëse një njeri gjen arsyet
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd – Andreas Dushi – 29 Janar 2023
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd – Andreas Dushi; është një roman që sjell legjendën
29/01 18:00
Vitrina e librit/ Sonatë në Aushvic – Luize Valente
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Sonatë në Aushvic- Luize Valente – 22 Janar 2023
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Bonavia – Dragan Velikic
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi- Rita Petro – 15 Janar 2023
15/01 20:30
Vitrina e librit/ Aria, hidh e prit- Valbona Banka
15/01 20:15
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi – Rita Petro
15/01 20:15
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi- Rita Petro; vjen si një roman letraro -biografik
15/01 18:00
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; një shkrimtar i ri, në kërkim të suksesit
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; një shkrimtar i ri, në kërkim të suksesit
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Love- Skënder Sherifi; një libër që flet për dashurinë
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; Një roman metafizik për ndryshimet mes dy kulturave
08/01 18:00
Vitrina e librit/ Sekretet e familjes Tajd; Hannah Richell- Çdo familje ka sekretet e saj
25/12 20:15