Vitrina e librit/ Epitafi i Perikliut- Thukididi
04/12/2022 20:15

është fjala e përmortshme që nisi të mbahej cdo vit për nder të të rënëve të luftës. Nuk ka qenë një punë e lehtë përkthimi i këtij epitafi nga greqishtja, këtë e cilëson dhe autori i parathënies, Alekos Papadhopullos. Po cfarë përmban ky epitaf i Perikliut? Si përshkruhet ai? Dhe përse thuhet se bëri histori ky fjalim i tij?

Vitrina e librit/ Manovra e Mbretëreshës- Walter Tavis
05/02 20:30
Vitrina e librit/ Tesla, një portret mes maskave- Vladimir Pistalo
05/02 20:30
Vitrina e librit/ Tesla, një portret mes maskave- Vladimir Pistalo – 05 Shkurt 2023
05/02 20:30
Vitrina e librit/ Tesla, një portret mes maskave- Vladimir Pistalo; Është një roman letraro
05/02 18:00
Vitrina e librit/ Shqipëria në dy kohë – Vangjush Saro
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd- Andreas Dushi; Nëse një njeri gjen arsyet
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd – Andreas Dushi – 29 Janar 2023
29/01 20:30
Vitrina e librit/ Në besë të tatuazhit tënd – Andreas Dushi; është një roman që sjell legjendën
29/01 18:00
Vitrina e librit/ Sonatë në Aushvic – Luize Valente
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Sonatë në Aushvic- Luize Valente – 22 Janar 2023
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Bonavia – Dragan Velikic
22/01 20:30
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi- Rita Petro – 15 Janar 2023
15/01 20:30
Vitrina e librit/ Aria, hidh e prit- Valbona Banka
15/01 20:15
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi – Rita Petro
15/01 20:15
Vitrina e librit/ Lindur së prapthi- Rita Petro; vjen si një roman letraro -biografik
15/01 18:00
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; një shkrimtar i ri, në kërkim të suksesit
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; një shkrimtar i ri, në kërkim të suksesit
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Love- Skënder Sherifi; një libër që flet për dashurinë
08/01 20:15
Vitrina e librit/ Provinca- Liridon Mulaj; Një roman metafizik për ndryshimet mes dy kulturave
08/01 18:00
Vitrina e librit/ Sekretet e familjes Tajd; Hannah Richell- Çdo familje ka sekretet e saj
25/12 20:15