Vitrina e librit/ E keni lexuar rrëfenjën e shërbëtores? Nëse jo, nuk mund ta kuptoni “Testamentet”
27/06/2021 20:15

Shkrimtarja vijon rrëfenjën e saj në një roman të ri. Ngjarjet të rrëfyera në një mënyrë distopike të mbajnë frymën prej ankthit dhe emocionit.

Vitrina e librit/ ‘Komploti kundër Amerikës’ me autor Philip Roth ndezi shumë debate
19/09 20:30
Vitrina e librit/ Pakoja nga Sebastian Fitzek – Historia zhvillohet mes një psikiatre me emrin Ema
19/09 20:30
Vitrina e librit/ Të jetosh nga shkrimtari kinez Yu Hua, vjen për herë të parë në gjuhën shqipe
19/09 20:30
Vitrina e librit/ Një komplot kundër Amerikës po përgatitet të rrëzojë mitin e saj mbi demokracinë
19/09 20:30
Vitrina e librit/ Librat më të shitur në Adrion. Cilët janë ata?
19/09 20:30
Vitrina e librit/ ‘Komploti kundër Amerikës’ – Philip Roth ndezi shumë debate kur u publikua
19/09 18:01
Vitrina e librit/ Fajin ma ka gjuha – Virgjil Muci; Një cikël tregimesh fantastikë
12/09 20:30
Vitrina e librit/ Lufta ime më e gjatë&Fajin ma ka gjuha; një libër historik dhe një tufë me tregime
12/09 20:30
Vitrina e librit/ Lufta ime më e gjatë: Shqipëri ‘43 -‘48 – Një mjek Italian, Franko Benanti
12/09 20:15
Vitrina e librit/ Çfarë kemi përgatitur këtë të dielë për ju?
12/09 18:00
Vitrina e librit/ Zjarrvënësit & Olga prej letre: Në lagjet protestante të Belfastit – 5 Shator 2021
05/09 20:30
Vitrina e librit/ Çfarë do të thotë të rritesh? “Të rritesh është punë e ndërlikuar”
05/09 20:30
Vitrina e librit/ Në lagjet protestante të Belfastit mjafton një shkëndijë për t’i vënë zjarrin
05/09 20:15
Vitrina e librit/ Zjarrvënësit & Olga prej letre: Cilët janë titujt e rinj për këtë javë?
05/09 18:00
Vitrina e librit/ Fundi I vetmisë – Benedict Wells
29/08 20:30
Vitrina e librit/ Marksi në Soho, është një kritikë me shumë fantazi për hipokrizinë – 29 Gusht 2021
29/08 20:30
Vitrina e librit/ Marksi në Soho, është një kritikë me shumë fantazi për hipokrizinë
29/08 20:15
Vitrina e librit/ Marksi në Soho-Përse rivjen Marksi herë pas here në histori, letërsi apo filizofi?
29/08 18:00
Vitrina e librit/ “Kujtime” të Th. Kolokotronisit – 22 Gusht 2021
22/08 20:30
Vitrina e librit/ “Varka e pestë”, një roman frymëzuar nga ngjarje të vërteta
22/08 20:30