Vitrina e librit/ E bardha që vret – ROBERT GALBRAITH – 17 Janar 2021
17/01/2021 20:30

‘E bardha që vret’, është romani i katërt në serinë mister/ thriller të romaneve me titullin Cormoran Strike, shkruar nga Joane K. Roëling dhe botuar me pseudonimin e saj letrar Robert Galbraith... ngjarjet nisin me një prolog që kanë të bëjnë me ndodhitë e romanit të tretë, atij paraardhës.. por cilat janë ngjarjet në këtë roman? Përse autorja e famshme ka zgjedhur të shkruajë me pseudonim?

Vitrina e librit/ BU- Si nuk u bëra anëtar i Bibliotekës Universale
02/10 20:30
Vitrina e librit/ Banaliteti i së keqes- Hannah Arendt
02/10 20:30
Vitrina e librit/ BU- Si nuk u bëra anëtar i Bibliotekës Universale- 2 Tetor 2022
02/10 20:30
Vitrina e librit/ BU- Si nuk u bëra anëtar i Bibliotekës Universale- Virgjil Muci
02/10 18:00
Vitrina e librit/ Përtej dritares ishte nata- Nasi Lera
25/09 20:30
Vitrina e librit/ Ambasadorët amerikanë në Shqipëri- Roland Qafoku – 25 Shtator 2022
25/09 20:30
Vitrina e librit/ Ambasadorët amerikanë në Shqipëri
25/09 20:30
Vitrina e librit/ Ambasadorët amerikanë në Shqipëri- Roland Qafoku
25/09 18:00
Vitrina e librit/ Elizabeta dhe të tjerat- Eva Grippa; Imazhi i saj
18/09 20:30
Vitrina e librit/ 100 Vjet Tirana në pikturë- Ylli Drishti; Autori sjell një album pikturash
18/09 20:30
Vitrina e librit/ 100 Vjet Tirana në pikturë- Ylli Drishti – 18 Shtator 2022
18/09 20:30
Vitrina e librit/ 100 Vjet Tirana në pikturë- Ylli Drishti
18/09 18:00
Vitrina e librit/ Kosherja- Camilo José Cela; Në Spanjën e pas Luftës Civile – 11 Shtator 2022
11/09 20:30
Vitrina e librit/ Kosherja- Camilo José Cela; Në Spanjën e pas Luftës Civile
11/09 20:15
Vitrina e librit/ Motrat e Aushvicit- Roxane Iperen; 8 muaj pasi pushtimit të Polonisë nga Gjermania
11/09 20:15
Vitrina e librit/ Kosherja -Camilo José Cela; Si në një koshere të vërtetë
11/09 18:00
Vitrina e librit/ Puthja e Amazonës- Mira Meksi; Një grua e re sfidon vdekjen
04/09 20:45
Vitrina e librit/ Krishti është ndalur në Eboli- Carlo Levi; Carlo Levi – 22 Shtator 2022
04/09 20:45
Vitrina e librit/ Krishti është ndalur në Eboli- Carlo Levi; romani tregon
04/09 20:45
Vitrina e librit/ Krishti është ndalur në Eboli- Carlo Levi; romani mbart një nivel të lartë
04/09 18:00