Vitrina e Librit/ Cilat janë pasionet e një presidenti francez?
11/04/2021 18:00

Ish presidenti francez Nicolas Sarkozy publikon librin me kujtime ku flet për jetën e tij si president i Francës, debatin për rikthimin në politikë, raportet me të djathtën franceze dhe marrëdhëniet me bashkëshorten e tij, Carla Bruni. Në këtë autobiografi Sarkozy hedh gjemba edhe mbi ish-bashkëpunëtorët e tij, si ish-kryeministrin Fillon dhe lidhjet me botën e biznesit dhe politikës franceze.

Vitrina e librit/ Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne: Cili është ai?
09/05 20:30
Vitrina e librit/ Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne: Cili është ai? – 9 Maj 2021
09/05 20:30
Vitrina e librit/ Dy titujt e bukur të javës- Keni dëgjuar të flitet për Drago Siliqin?
09/05 20:15
Vitrina e librit/ Një jetë në fluturim- Keni dëgjuar të flitet për Drago Siliqin?
09/05 18:00
Vitrina e Librit/ Qemali, Moisiu dhe Zogu në shtypin francez – 2 Maj 2021
02/05 20:30
Vitrina e Librit/ Dhimbje – Një dashuri në tokën izraelite
02/05 20:30
Vitrina e Librit/ Qemali, Moisiu dhe Zogu në shtypin francez
02/05 20:15
Vitrina e librit/ Dy këshilla të bukura për javën e parë të majit
02/05 18:00
Vitrina e Librit/ Venediku, qyteti i pasur gjurmon harkun e plotë të sagës perandorake venedikase –
18/04 20:30
Vitrina e Librit/ Banorët e Magrebit, mbështetur në librin e parashikimeve
18/04 20:30
Vitrina e Librit/Qyteti gjurmon harkun e plotë të sagës perandorake nga famëkeqja Kryqëzata e Katërt
18/04 20:15
Vitrina e Librit/ Venediku, qyteti i pasur gjurmon harkun e plotë të sagës perandorake venedikase
18/04 18:00
Vitrina e Librit/ Cilat janë pasionet e një presidenti francez? – 11 Prill 2020
11/04 20:30
Vitrina e Librit/ Cilat janë pasionet e një presidenti francez? Sarkozy në një autobiografi të tij.
11/04 20:30
Vitrina e librit/ Pak magji, një vëllim me poezi mbushur me lirizëm
11/04 20:00
Vitrina e Librit/ Cilat janë pasionet e një presidenti francez?
11/04 18:00
Vitrina e Librit/ “Tito dhe shokët”- Si kërkonte ai të bënte Republikë të shtatë Shqipërinë?
04/04 20:30
Vitrina e Librit/ Tito dhe shokët – Jože Pirjevec – 4 Prill 2020
04/04 20:30
Vitrina e Librit/ Valentina Leskaj: gruaja në komunizëm, një makinë pune
04/04 20:19
Vitrina e librit/ Valentina Leskaj – Politika si ide
04/04 18:00