Vitrina e Librit/ Bulëza dashurie në një mbrëmje kërcimi: ‘Tango në prill’. – 13 Tetor 2019
13/10/2019 20:45

Cili është frymëzimi? Dhe përse në muajin prill? Kërce me mua, ma merr dorën, /Nën hijen e hënës më vërej gjatë. Kërleshi këmbët si nëpër pe dëshire, Zjarr bulëzo, ndiz me bashkën e artë.. Po ç’është ky vallëzim i panjohur më parë, Që qenia e pranon ashtu krejt rrëmbimthi!? Më tremb epiqendra e saj e bardhë, e rrallë, Më çmend sharmi i beftë, pasoja si stuhi dimri.

Vitrina e librit/ Një miqësi e vështirë – Ksenofon Nushi – 29 Nëntor 2020
29/11 20:30
Vitrina e librit/ Një miqësi e vështirë – Ksenofon Nushi
29/11 18:00
Vitrina e librit/ Einstein: Jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson – 22 Nëntor 2020
22/11 20:30
Vitrina e librit/ Einstein: Jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson
22/11 18:00
Vitrina e librit – Romanovët (1613-1918) – Simon Montefiore – 15 Nëntor 2020
15/11 20:30
Vitrina e librit – Romanovët (1613-1918) – Simon Montefiore
15/11 18:00
Vitrina e librit – Vajza anonime/ Greer Hendricks, Sarah Pekkanen – 8 Nëntor 2020
08/11 20:30
Vitrina e librit – Vajza anonime/ Greer Hendricks, Sarah Pekkanen
08/11 18:00
Vitrina e Librit/ 50 vjet marrëdhënie me jashtë – Dashnor Dervishi – 01 Nëntor 2020
01/11 20:30
Vitrina e Librit/ 50 vjet marrëdhënie me jashtë – Dashnor Dervishi
01/11 18:00
Vitrina e Librit/ Tri rrugë për të liqeni- Ingeborg Bachmann – 25 Tetor
25/10 20:30
Vitrina e Librit/ Tri rrugë për të liqeni – Ingeborg Bachmann
25/10 18:00
Vitrina e Librit/ Jetët e artistëve – Giorgio Vasari – 18 Tetor 2020
18/10 20:30
Vitrina e Librit/ Jetët e artistëve – Giorgio Vasari
18/10 18:00
Vitrina e Librit/ Cilat janë dramat dhe pengjet e Mitrush Kutelit? – 11 Tetor 2020
11/10 20:30
Vitrina e Librit/ Cilat janë dramat dhe pengjet e Mitrush Kutelit?
11/10 18:00
Vitrina e Librit/ Kush është Knut Hamsun? – 04 Tetor 2020
04/10 20:30
Vitrina e Librit/ Kush është Knut Hamsun?
04/10 18:00
Vitrina e Librit/ Valsi i Lamtumirës – Milan Kundera – 27 Shtator 2020
27/09 20:30
Vitrina e Librit/ Valsi i Lamtumirës – Milan Kundera
27/09 18:00