Vitrina e librit/ Ana qe dashuria e jetës së tij, por ajo e braktisi, ishte ende e re
01/08/2021 20:15

Pas filmit Ana u ul të pinte një kafe në barin e hollit të kinemasë dhe turma solli me vete pranë saj Tomasin. Ti je dashuria e jetës sime...

Vitrina e librit/ Fajin ma ka gjuha – Virgjil Muci; Një cikël tregimesh fantastikë
12/09 20:30
Vitrina e librit/ Lufta ime më e gjatë&Fajin ma ka gjuha; një libër historik dhe një tufë me tregime
12/09 20:30
Vitrina e librit/ Lufta ime më e gjatë: Shqipëri ‘43 -‘48 – Një mjek Italian, Franko Benanti
12/09 20:15
Vitrina e librit/ Çfarë kemi përgatitur këtë të dielë për ju?
12/09 18:00
Vitrina e librit/ Zjarrvënësit & Olga prej letre: Në lagjet protestante të Belfastit – 5 Shator 2021
05/09 20:30
Vitrina e librit/ Çfarë do të thotë të rritesh? “Të rritesh është punë e ndërlikuar”
05/09 20:30
Vitrina e librit/ Në lagjet protestante të Belfastit mjafton një shkëndijë për t’i vënë zjarrin
05/09 20:15
Vitrina e librit/ Zjarrvënësit & Olga prej letre: Cilët janë titujt e rinj për këtë javë?
05/09 18:00
Vitrina e librit/ Fundi I vetmisë – Benedict Wells
29/08 20:30
Vitrina e librit/ Marksi në Soho, është një kritikë me shumë fantazi për hipokrizinë – 29 Gusht 2021
29/08 20:30
Vitrina e librit/ Marksi në Soho, është një kritikë me shumë fantazi për hipokrizinë
29/08 20:15
Vitrina e librit/ Marksi në Soho-Përse rivjen Marksi herë pas here në histori, letërsi apo filizofi?
29/08 18:00
Vitrina e librit/ “Kujtime” të Th. Kolokotronisit – 22 Gusht 2021
22/08 20:30
Vitrina e librit/ “Varka e pestë”, një roman frymëzuar nga ngjarje të vërteta
22/08 20:30
Vitrina e librit/ Botimi në gjuhën shqipe i librit “Kujtime” të Theodhoros Kolokotronisit
22/08 20:15
Vitrina e librit/ Kujtimet e nje kryegjenerali & rrëfimi I një ngjarje në Sllovakinë modern
22/08 18:00
Vitrina e librit/ Tokë e Premtuar& Brixhërtonët, librat e bukur të një mbrëmje .Cilat janë ngjarjet?
15/08 20:30
Vitrina e librit/ Brixhërtonët- Xhulia Kuinn, shkrimtarja amerikanë që po korr një sukses
15/08 20:30
Vitrina e librit/ Tokë e premtuar- Një memuar presidencial si asnjëherë më parë
15/08 20:15
Vitrina e Librit/ Dy tituj të bukur, propozime që na vijnë nga deti
15/08 18:00