Vitrina e librit/ Ajo dhe ai – Marc Levy- Historia e një gruaje që don të rrëfejë me patjetër
17/10/2021 20:30

Historinë e jetës së saj. Si vepron ajo? Gjen çelësin e artë duke shfrytëzuar emrin e mikut të saj shkrimtar dhe boton librin në emër të tij. Si rrjedhin ngjarjet?

Vitrina e librit – Fletë nga jeta ime – Dhimitër Shuteriqi – Libri me kujtime nga një personalitet
05/12 20:15
Vitrina e librit/ Fletë nga jeta ime – Dhimitër Shuteriqi
05/12 19:00
Vitrina e librit/ Tregime – Julio Cortazar është një nga shkrimtarët më të mëdhenj argjentinas
28/11 20:30
Vitrina e librit/ Libri ‘Ëndërr në Pallatin e Kuq’, i njohur edhe si Historia e Gurit
28/11 20:30
Vitrina e librit/ Ëndërr në Pallatin e Kuq & Tregime nga Julio Cortazar – 28 Nëntor 2021
28/11 20:30
Vitrina e librit/ ‘Ëndërr në Pallatin e Kuq’- I njohur edhe si Historia e Gurit
28/11 18:00
Vitrina e librit/ Ditë e re – Kopshtari i ëndrrave – 24 Nëntor 2021
14/11 20:30
Vitrina e librit/ Kopshtari i ëndrrave – Claudio Gobbetti, Diyana Nikolova
14/11 20:30
Vitrina e librit/ Ditë e re- Nikos Chrysos – Një natë dhjetori
14/11 20:30
Vitrina e librit/ Ditë e re- Nikos Chrysos- Një natë dhjetori, në një cep të errët të portit
14/11 18:00
Vitrina e librit/ Po sikur? – Randall Munroe
07/11 20:30
Vitrina e librit/ Mashtrimi financiar- Civici në një bisedë për mashtrimet financiare
07/11 20:30
Vitrina e librit/ Mutacionet–Francis Krisp- Autori ka ndërtuar rrëfenja duke rrëmbyer fabulat e tyre
07/11 20:30
Vitrina e librit/ Mashtrimet financiare- Mutacionet – Po sikur?; – 7 Nëntor 2021
07/11 20:30
Vitrina e Librit/ Mashtrimi financiar- Adrian Civici
07/11 18:00
Vitrina e librit/ Jetëshkrimi i poetit të madh- At Gjergj Fishta
31/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra e plotë e At Gjergj Fishtës
31/10 20:30
Vitrina e librit/ Vepra e plotë e Fishtës- Akuza kryesore që iu bë Fishtës – 31 Tetor 2021
31/10 20:30
Vitrina e librit/ Kopshti prej qelqi – Tatiana Tibuleac- Kishinjev, Moldavi
24/10 20:30
Vitrina e librit/ Heshtja – Gianni Palagonia
24/10 20:30