Fjalimi i madh nga Mustafa Kemal Ataturk në Kongresin e 2 të Madh të Partisë Republikane Popullore
14/02/2021 20:30

Eshte mbajtur në datat 15-20 tetor 1927. Ky fjalim dhe idetë e përcjella prej themeluesit të shtetit turk ndryshuan historinë e këtij vendi. Po cfarë përmban ai? Cilat janë reformat që modernizuan Turqinë e sotme?

Vitrina e librit/ Sfidat e jetës së Seit Boshnjakut- Ago Nezha
16/01 20:30
Vitrina e librit/ Titujt e zgjedhur të së dielës së librit. Cilët janë ata? – 16 Janar 2022
16/01 20:30
Vitrina e librit/ Hustle Harder, Smarter- Curtis Jackson, u ngjit në majën e industrisë së muzikës
16/01 20:15
Vitrina e librit/ Hustle Harder, Hustle Smarter- Curtis Jackson
16/01 18:01
Vitrina e librit/ Lavdi Katalonisë- Xhorxh Oruell; Ndërsa lexon librin Lavdi Katalonisë
09/01 20:30
Vitrina e librit/ Titujt e bukur të së dielës – Frida / Lavdi Katalonisë
09/01 20:30
Vitrina e librit/ Frida; Biografia e artistes meksikane e cila nuk është vetëm një figurë
09/01 20:15
Perspektiva e Bitcoin, Omicron, fundi i pandemise?! A.Cako, B. Mane, M. Zeka E Diell 09/01/2022
09/01 19:30
Vitrina e librit/ Frida- (Biografia e Frida Kahlos) – Hayden Herrera; Biografia e Frida Kahlos
09/01 18:00
Vitrina e librit/ Titujt e rinj të rubrikës së librit cdo të dielë në mbrëmje në Top Channel
26/12 20:30
Vitrina e librit/ Klara dhe dielli – Kazuo Ishiguro
26/12 20:30
Vitrina e librit/ Fryt – Luan Topciu
26/12 20:30
Vitrina e librit/ Klara dhe dielli-Kazuo Ishiguro -Historia ndodh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës
26/12 18:00
Vitrina e librit/ Silvia- Gerard de Nerval- Historia e nje burri qe dashuronte tri gra
19/12 20:30
Vitrina e librit/ Surprizat me titujt e rinj te kesaj jave: Hillary Mantel dhe Gerard de Nerval
19/12 20:30
Vitrina e librit/ Pasqyra dhe drita – Hillary Mantel- Dashuri, tradheti
19/12 20:30
Vitrina e librit/ Pasqyra dhe drita- Henri VIII dhe Lordi Kromuell
19/12 18:00
Vitrina e librit/ Rumi i ndaluar- Lirika të zgjedhura – 12 Dhjetor 2021
12/12 20:30
Vitrina e librit/ Rumi i ndaluar – Lirika të zgjedhura- nga Nevit O. Ergin dhe Will Johnson
12/12 18:00
Vitrina e librit – Fletë nga jeta ime – Dhimitër Shuteriqi – Libri me kujtime nga një personalitet
05/12 20:15