Fiks Fare,Fadromat gërryejnë lumin Shkumbin,shteti mbush sirtarët me shkresa!21 Shtator 2021,Pjesa 2
21/09/2021 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Tetor 2021
22/10 21:03
Fiks Fare, Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj, 22 Tetor 2021, Pjesa 1
22/10 21:02
Fiks Fare, Rrezikon punën në Itali, mjekët nuk i japin vërtetimin që ka covid,22 Tetor 2021, Pjesa 2
22/10 21:01
Fiks Fare, Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë, 22 Tetor 2021, Pjesa 3
22/10 21:00
Fiks Fare/ Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj
22/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë
22/10 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, shtetasja italiane merr në dorë dokumentin
22/10 20:30
Fiks Fare/ Italianja rrezikon vendin e punës, nuk merr dot vërtetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare/ Mjekët sorollasin shtetasen italiane, nuk i japin vertetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Tetor 2021
21/10 21:03
Fiks Fare,Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, s’po na qajnë!” 21 Tetor 2021,Pjesa 1
21/10 21:02
Fiks Fare, OPGj-ja mban në sirtar 2 vjet dosjen e vdekjes së punëtorit, 21 Tetor 2021, Pjesa 2
21/10 21:01
Fiks Fare, Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama, 21 Tetor 2021, Pjesa 3
21/10 21:00
Fiks Fare/ “Më vdiq burri në Mal të Zi, 2 fëmijët i mbaj me 2700 lekë”
21/10 20:30
Fiks Fare/ OPGj-ja mban në sirtar dosjen, asnjë veprim për 2 vite
21/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama
21/10 20:30
Fiks Fare/ Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, nuk po na qajnë!”
21/10 20:30
Fiks Fare/ Pronari malazez fshehu ngjarjen, solli të aksidentuarin në Shqipëri
21/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Tetor 2021
20/10 21:03
Fiks Fare, Fiksi zgjidh problemin, hapet shkolla në Sanxhak, 20 Tetor 2021, Pjesa 1
20/10 21:02