Fiks Fare,Dhjetra hektar tokë djerr,banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!28 Korrik 2022, Pjesa 1
28/07/2022 21:02

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 29 Korrik 2022
29/07 21:03
Fiks Fare, 40 djemë beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve… 29 Korrik 2022, Pjesa 1
29/07 21:02
Fiks Fare, Pushuesit të pasigurt, rojet bregdetare mungojnë në plazhe! 29 Korrik 2022, Pjesa 2
29/07 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi, 29 Korrik 2022, Pjesa 3
29/07 21:00
Fiks Fare/ 801 vrojtues plazhi në Shqipëri, shumica mungojnë në terren!
29/07 20:30
Fiks Fare/ Vrojtuesit e plazhit mungojnë, pushuesit të shqetësuar në Durrës e Golem
29/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi
29/07 20:30
Fiks Fare inspekton plazhin për 1 ditë, Prefektura për 12 ditë
29/07 20:30
Fiks Fare/ Roja bregdetare nuk paraqitet në punë, merren masa ndaj tij
29/07 20:30
Fiks Fare/ 40 djem beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve…
29/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 28 Korrik 2022
28/07 21:03
Fiks Fare,Dhjetra hektar tokë djerr,banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!28 Korrik 2022, Pjesa 1
28/07 21:02
Fiks Fare,“Luftë do keni”,Bashkia e Himarës fut në konflikt banorët e Borshit,28 Korrik 2022,Pjesa 2
28/07 21:01
Fiks Fare, Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini, 28 Korrik 2022, Pjesa 3
28/07 21:00
Fiks Fare/ Firma e kryetarit të Bashkisë futi në sherr banorët
28/07 20:30
Fiks Fare/ Leja për punimet, në emër të punonjësit të bashkisë
28/07 20:30
Fiks Fare/ “Luftë do keni”, banorët e Borshit përplasen me njëri tjetrin
28/07 20:30
Fiks Fare/ Dhjetra hektar tokë djerr, banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!
28/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini
28/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Korrik 2022
27/07 21:03