Fiks Fare/ Zgjidhet ngërçi, ministria bën riklasifikimin e profesioneve
23/07/2021 20:30

Fiks Fare u interesua edhe ne Institutin e Sigurimeve Shoqërore , ku nëndrejtori i përgjithshëm ekonomik z. Ali Emini u shpreh se ligji 29/2019 ka një predispozicion për t’i trajtuar me pensione qoftë parakohe për shkak të profesionit të vështirë, qoftë edhe për një suplimet kur janë në pension pleqërie është pozicionuar. Sipas z. Emini punonjësit e ISSH kanë vetëm një detyrim ligjor, nëse profesioni është i përcaktuar në V.K.M me emër të saktësuar dhe kjo gjë është dhe në librezën e punës është dhe në regjistrat e vjetërsisë së punë, atëherë nuk ka asgjë që Sigurimet Shoqërore ta mos e zbatojnë.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Shtator 2021
23/09 21:03
Fiks Fare, Qytetarët: Ja kush është pronari i vërtet i PD-së! 23 Shtator 2021, Pjesa 1
23/09 21:02
Fiks Fare,Asnjë spital-burg për të sëmurët mendor,të dhunshëm enden rrugëve,23 Shtator 2021, Pjesa 2
23/09 21:01
Fiks Fare, Vangjeli: Paratë janë si dashnoret, herët a vonë dalin në dritë, 23 Shtator 2021, Pjesa 3
23/09 21:00
Fiks Fare/ Të sëmurët mendor enden rrugëve të dhunshëm, rrezik për shoqërinë!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Qytetarët: Ja kush është pronari i vërtet i PD-së!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Ministria e Drejtësisë: Do përmirësojmë kushteve e kësaj kategorie në burgje!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Vangjeli: Paratë janë si dashnoret, herët a vonë dalin në dritë
23/09 20:30
Fiks Fare/ Mjekja psikiatre Irena Toma: Duhet të izolohen në kushte spitalore!
23/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Shtator 2021
22/09 21:03
Fiks Fare,Çudira shqitpare/Qeveria betohet tek presidenti që shkarkoi vetë, 22 Shtator 2021, Pjesa 1
22/09 21:02
Fiks Fare,Dosja e qytetarit e harruar prej 18 vitesh,Fiksi zgjidh problemin,22 Shtator 2021, Pjesa 2
22/09 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri: Gay-t po bënë fëmijë nga anusi, iu lumtë! 22 Shtator 2021, Pjesa 3
22/09 21:00
Fiks Fare/ Pagoi 5 mln lekë për të marrë hipotekën, dosja prej 18 vitesh ‘fle’ në sirtar
22/09 20:30
Fiks Fare/ Çudira shqitpare/ Qeveria e re betohet tek presidenti që shkarkoi vetë
22/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri: Gay-t po bënë fëmijë nga anusi, iu lumtë!
22/09 20:30
Fiks Fare/ Kadastra kthen përgjigje pas interesimit të Fiksit
22/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Shtator 2021
21/09 21:03
Fiks Fare, Berisha kundër Bashës, qytetarët: Politika është me të futme! 21 Shtator 2021, Pjesa 1
21/09 21:02
Fiks Fare,Fadromat gërryejnë lumin Shkumbin,shteti mbush sirtarët me shkresa!21 Shtator 2021,Pjesa 2
21/09 21:01