Fiks Fare/ UKSH: Para verës do zgjidhim problemin
21/01/2022 20:30

Fiksi u interesua në Ujësjellës Kanalizime Shkodër ku administratori Mark Molla u shpreh se ujësjellësi i fshatit është edhe i vjetër pasi është ndërtuar në 1975, është bërë dhe një rikonstruksion në kohën e ish komunës, dhe pas reformës territoriale aty nuk ka pasur asnjë ndërhyrje. Shkak sipas z. Molla për ndotjen e ujit është përroi i cili nga rreshjet e shiut ka prurje të mëdha të cilat bashkohen me ujin e pishëm dhe e ndotin atë. Ai shtoi se pas protestës së banorëve institucionet zinxhirë janë vënë në punë për të bërë të mundur përfundimisht ndarjen e ujit të pijshëm nga përroi. Ai pohoi për Fiks Fare se brenda verës, në qershor problemi do të marrë zgjidhje. "Kemi pasur një bashkëpunim shumë të mirë me AKUM- në Tiranë dhe jo pa qëllim ka qenë dhe një ekip i përfaqësuar nga zëvendësdrejtori, i Drejtorisë së Përgjithshme të AKUM-it, Flauers Shoshi dhe nga inxhinierët e Drejtorisë Teknike të AKUM-it për këtë problem. Dhe nga dje është vënë në lëvizje nga ana procedurale teknike dhe administrative, për ndarjen përfundimisht të ujit të pijshëm nga përroi" përfundoi z. Molla.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Maj 2022
26/05 21:01
Fiks Fare, Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne? 26 Maj 2022, Pjesa 1
26/05 21:00
Fiks Fare, Avokatja seksere merr 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, 26 Maj 2022, Pjesa 2
26/05 21:00
Fiks Fare, Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë , 26 Maj 2022, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë
26/05 20:45
Fiks Fare/ ” 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin që të zhbllokohen 180 mijë dollar”
26/05 20:30
Fiks Fare/ Mori 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, hiqet sekuestro e llogarisë
26/05 20:30
Fiks Fare/ Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne?
26/05 20:30
Fiks Fare/ Avokatja merr 7 mijë euro ” shyqyr u ndërrua gjyqtari që na uli prokurorin në kafe”
26/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Maj 2022
25/05 21:00
Fiks Fare, Monikën e harronin prindërit në çerdhe, 25 Maj 2022, Pjesa 3
25/05 20:59
Fiks Fare/ Monitorime/ Monikën e harronin prindërit në çerdhe
25/05 20:45
Fiks Fare, Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’ , 25 Maj 2022, Pjesa 1
25/05 20:45
Fiks Fare, Zhdoganoi mallin në Kakavijë sipas rregullave, figuron debitor, 25 Maj 2022, Pjesa 2
25/05 20:45
Fiks Fare/ ‘Zhdoganova mallin pagova 1200 euro detyrim, më vonë dola debitor”
25/05 20:30
Fiks Fare/ Doganierja: Qytetari në rregull, drejtoria e përgjithshme ka kapur gabimin
25/05 20:30
Fiks Fare/ Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’
25/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Maj 2022
24/05 21:03
Fiks Fare, Berisha fitoi 99.9% të votave, as Enveri nuk votohej kaq, 24 Maj 2022, Pjesa 1
24/05 21:02
Fiks Fare, Pagoi përmbarimin, pas 18 vitesh ende nuk është ekzekutuar vendimi, 24 Maj 2022, Pjesa 2
24/05 21:01