Fiks Fare/ “Ti drejtor ke përgjegjësi”, pensionisti ballafaqohet me kryepostierin
24/11/2022 20:30

Në redaksinë e Fiks Fare u ankuan sërish pensionistët, ku më i dëmtuari, Pëllumb Bame, thotë se i janë vjedhur 14 muaj pensione. "Më kanë marrë mbi 4 milionë lekë të vjetra. I ka marrë Igli, unë kam qenë në Belgjikë dhe kur erdha e gjeta Iglin. I thashë dua pensionin. Jo tani, jo nesër. Shkoj te Posta në Korçë më thonë duhet ta bëjë kërkesën Igli. Ai ishte në Shqipëri. Shkova të nesërmen, ai s'ishte. Kishte ikur në Itali. Posta e Korçës nuk ndërhyri" thotë ai. Pyetjes se kur është bërë denoncimi nga Posta dhe a ka pasur ndonjë hetim dhe verifikim gjatë këtyre javëve, Pëllumbi tha se jo. "Kam dhënë deklarime vetëm para një OPGJ të Krimit Ekonomik". "Igli ka ikur në Itali, ata të postës vijojnë punën. Me sa po shoh, unë jam më i 'dënuari'. S'kemi marrë zgjidhje. Unë do iki sërish në Belgjikë ku dhe rri dhe posta, policia dhe prokuroria vetëm sa na sorollasin. Mbrojnë njëri-tjetrin" pohon ai. Pas denoncimit, qytetari shkon te Posta e Korçës. Takon drejtorin dhe punonjësit e tjerë. I thonë se ata e kanë referuar rastin për në prokurori dhe vetëm presin, s'kanë çfarë të bëjnë më!

Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2022
02/12 21:03
Fiks Fare, Fiks Fare dhe Fundjavë Ndryshe ndihmojnë familjet në nevojë, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Braktiset nga e ëma, babai kërkon ta çojë djalin në shtëpinë e fëmijës, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 2
02/12 21:01
Fiks Fare, Gocat e Kelit qeshin me Alushin, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 3
02/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Gocat e Kelit qeshin me Alushin
02/12 20:45
Fiks Fare/ Braktiset nga nëna në moshën 2 vjeçare, babai kërkon ta çojë djalin në fshatin SOS
02/12 20:30
Fiks Fare dhe Fundjavë Ndryshe ndihmojnë familjet në nevojë
02/12 20:30
Fiks Fare/ 7-vjeçari në kushte të vështira ekonomike, institucionet drejt zgjidhjes së situatës
02/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 1 Dhjetor 2022
01/12 21:03
Fiks Fare, Ndërkombëtarët larg Berishës e Metës, apo punë e madhe? 1 Dhjetor 2022, Pjesa 1
01/12 21:02
Fiks Fare, Denoncon rrëmbimin e trafikimin e fëmijëve, prokuroria heton për braktisje, 1 Dhjetor 2022, Pjesa 2
01/12 21:01
Fiks Fare, Beci: Do kërcenim po të përdorej vaji i palmës me kokainë, 1 Dhjetor 2022, Pjesa 3
01/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Beci: Do kërcenim po të përdorej vaji i palmës me kokainë
01/12 20:45
Fiks Fare/ OPGJ i prokurorisë: Kam qenë me leje, prit prokuroren
01/12 20:30
Fiks Fare/ Ndërkombëtarët larg Berishës e Metës, apo punë e madhe?
01/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncon rrëmbimin e trafikimin e dy fëmijëve “E ëma i ka marr në Itali”
01/12 20:30
Fiks Fare/ OPGJ i komisariatit: Denoncoje prokuroren në Fiks Fare
01/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Nëntor 2022
30/11 21:03
Fiks Fare, ‘S’jam spiun’, taksistit i del emri tek listat e SHISH-it, 30 Nëntor 2022, Pjesa 1
30/11 21:02
Fiks Fare, Bashkia Lushnje bën ‘çorb’ kontratat e qirasë për bizneset, 30 Nëntor 2022, Pjesa 2
30/11 21:01