Fiks Fare/ Tenderat i fiton ish e dashura. Drejtori i kabinetit justifikohet se po i përdorin emrin
06/07/2020 20:30

Në Vrapçisht të Maqedonisë së Veriut tenderat i fiton ish e dashura e drejtorit të kabinetit të komunës. Sipas dokumentave që gazetarët kanë arritur të sigurojnë rezulton se në muajin shtator dhe muajin nëntor të vitit 2019 janë lidhur dy kontrata midis komunës Vrapçisht dhe firmës 'Alians Invest'. Njëra nga kontratat rezulton të jetë për rikonstruksionin e pallatit të kulturës ndërsa tjetra rikonstruksion i objektit komunal.Të dyja këto kontrata kanë vlerën e rreth 45 milion dinar dhe në euro kapin vlerën e 600 mijë eurove.Gazetarëve të Fiksit në dokumenta u rezulton që të dy këto tendera janë fituar nga firma që ka për administratore Belma Memedin dhe pronare Radife Nezirin.Por ajo që të bie në sy përveç të tjerash është themelimi që në krye të herës i kompanisë 'Alians Invest'. Domaini (emërtimi i domainit tregon adresën tënde në internet) është në emër të Armin Sulejmanit , drejtor i Kabinetit të Komunës Vrapçisht, nga ku kjo firmë ka fituar edhe tenderat në vlerën e 600 mijë euro. Nga informacionet e mbërritura në emisionin Fiks Fare pronarja e firmës Radife Neziri është bashkëjetuese e drejtorit të kabinetit të komunës Armin Sulejmani. Drejtori mohon të ketë lidhje me zj.Neziri por shprehet se dikur e ka pasur të dashur.

Fiks Fare, Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor? 31 Korrik 2020, Pjesa 1
31/07 21:03
Fiks Fare, Investigimet më të mira të këtij sezoni, 31 Korrik 2020, Pjesa 2
31/07 21:02
Fiks Fare, Monitorimet më pikantë, 31 Korrik 2020, Pjesa 3
31/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Monitorimet më pikantë
31/07 20:45
Fiks Fare/ Perlat e këtij sezoni parlamentar
31/07 20:30
Fiks Fare/ Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor?
31/07 20:30
Fiks Fare, Varfëri/ Të harruar për së gjalli! 30 Korrik 2020, Pjesa 1
30/07 21:03
Fiks Fare,OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin, 30 Korrik 2020, Pjesa 2
30/07 21:02
Fiks Fare, Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni, 30 Korrik 2020, Pjesa 3
30/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni
30/07 21:00
Fiks Fare/ OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin
30/07 20:45
Fiks Fare/ Varfëri/ Të harruar për së gjalli!
30/07 20:30
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për kemp, 29 Korrik 2020, Pjesa 1
29/07 21:03
Fiks Fare, Lushnje/Banorët shtrojnë rrugën, bashkia e prish, 29 Korrik 2020, Pjesa 2
29/07 21:02
Fiks Fare, Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon , 29 Korrik 2020, Pjesa 3
29/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon
29/07 20:45
Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07 20:32
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07 20:30
Fiks Fare, Fshati më tre ura, pa rrugë të mjeteve motorrike, 28 Korrik 2020, Pjesa 1
28/07 21:03
Fiks Fare, Përmbarimi kërkon prishjen e një objekti, IMT shkon pa mjete, 28 Korrik 2020, Pjesa 2
28/07 21:02