Fiks Fare/ Të moshuarit e azilit në Fier: Punonjëset vjedhin ushqimet
27/09/2021 20:30

Fiks Fare transmetoi mbrëmjen e të hënës një skandal që ndodh në shtëpinë e të moshuarve në Fier, ku punonjës të saj vjedhin ushqimet e të moshuarve. Ndërsa të moshuarit përballen me mungesën e ushqimit, dritave dhe ujt. Menuja e tyre është; domate, kastravec dhe qepë. Në ambienetet ku jetojnë gratë e moshuara, dhomat e tyre janë të ndotura, fakt të cilin e ka deklaruar dhe drejtoresha e këtij institucioni. Po kështu, përkujdesi shëndetësor mungon për moshat e treta, ndërsa të tjerë të moshuar lejohen të konsumojnë alkool në ambientet e kësaj qendre. Drejtuesja e këtij institucinoni dhe punonjësja sociale në vend t'u mundësojnë ndihmë mjekësore të moshuarve me mjekë, ato ua vendosin vetë "diagnozën".

Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Tetor 2021
22/10 21:03
Fiks Fare, Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj, 22 Tetor 2021, Pjesa 1
22/10 21:02
Fiks Fare, Rrezikon punën në Itali, mjekët nuk i japin vërtetimin që ka covid,22 Tetor 2021, Pjesa 2
22/10 21:01
Fiks Fare, Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë, 22 Tetor 2021, Pjesa 3
22/10 21:00
Fiks Fare/ Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj
22/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë
22/10 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, shtetasja italiane merr në dorë dokumentin
22/10 20:30
Fiks Fare/ Italianja rrezikon vendin e punës, nuk merr dot vërtetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare/ Mjekët sorollasin shtetasen italiane, nuk i japin vertetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Tetor 2021
21/10 21:03
Fiks Fare,Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, s’po na qajnë!” 21 Tetor 2021,Pjesa 1
21/10 21:02
Fiks Fare, OPGj-ja mban në sirtar 2 vjet dosjen e vdekjes së punëtorit, 21 Tetor 2021, Pjesa 2
21/10 21:01
Fiks Fare, Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama, 21 Tetor 2021, Pjesa 3
21/10 21:00
Fiks Fare/ “Më vdiq burri në Mal të Zi, 2 fëmijët i mbaj me 2700 lekë”
21/10 20:30
Fiks Fare/ OPGj-ja mban në sirtar dosjen, asnjë veprim për 2 vite
21/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama
21/10 20:30
Fiks Fare/ Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, nuk po na qajnë!”
21/10 20:30
Fiks Fare/ Pronari malazez fshehu ngjarjen, solli të aksidentuarin në Shqipëri
21/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Tetor 2021
20/10 21:03
Fiks Fare, Fiksi zgjidh problemin, hapet shkolla në Sanxhak, 20 Tetor 2021, Pjesa 1
20/10 21:02