Fiks Fare/ Skandali në Fiks Fare/ Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu
24/09/2020 20:30

Fiks Fare denoncoi mbrëmjen e së enjtes një skandal në drejtësi, ku një i arrestuar pranoi me zë dhe figurë se ka paguar plot 20 mijë euro për t'u liruar nga burgu. Ritnalt Fetahaj u tha bashkëpunëtorëve të emisionit investigativ se ka paguar në polici, prokurori, por edhe ekspertët, me qëllim që të lirohej nga burgu. Ai u arrestua në janar të vitit 2019, pasi ishte shkaktari i një aksidenti të rëndë, me 2 viktima dhe 4 të plagosur rëndë. Pavarësisht pasojave të rënda, drejtësia e mbajti vetëm 3 muaj në burg, pasi siç thotë edhe vetë Fetahaj, "deri tani më ka vajtur 20 mijë euro".

Fiks Fare, Kur mëson matematikën tek SHQUP-i, 27 Tetor 2020, Pjesa 1
27/10 21:02
Fiks Fare, Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti, 27 Tetor 2020,Pjesa 2
27/10 21:01
Fiks Fare, Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH, 27 Tetor 2020, Pjesa 3
27/10 21:00
Fiks Fare/ Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti
27/10 20:30
Fiks Fare/ Kur mëson matematikën tek SHQUP-i
27/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH
27/10 20:30
Fiks Fare, Kush prek votën t’i pritet dora, po për parat e popullit? 26 Tetor 2020, Pjesa 1
26/10 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Shefi i Rendit të Gjirokastrës vjedh naftën me bidonë, 26 Tetor 2020, Pjesa 2
26/10 21:01
Fiks Fare, Komuniteti LGBT, bie në dashuri me pastorin, 26 Tetor 2020, Pjesa 3
26/10 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Shefi i Rendit të Gjirokastrës vjedh naftën me bidonë
26/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Komuniteti LGBT, bie në dashuri me pastorin
26/10 20:30
Fiks Fare/ Meta: Kush prek votën, t’i pritet dora! Po kush prek parat e popullit?
26/10 20:30
Fiks Fare, Fiksi bën me ‘vulë’ kryeplakun e Qesaratit, 23 Tetor 2020, Pjesa 1
23/10 21:02
Fiks Fare, Rindërtimi i shkollës, banorët denoncojnë në SPAK Bashkinë Durrës, 23 Tetor 2020, Pjesa 2
23/10 21:01
Fiks Fare, Shpëtim Nazarko flet për fshatin “Spiçkë”, 23 Tetor 2020, Pjesa 3
23/10 21:00
Fiks Fare/ Prej 15 vitesh nuk merrte legalizimin, Fiksi ia dorëzon për 15 ditë
23/10 20:30
Fiks Fare/ Fiksi bën me ‘vulë’ kryeplakun e Qesaratit
23/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Shpëtim Nazarko flet për fshatin “Spiçkë”
23/10 20:30
Fiks Fare/ Rindërtimi i shkollës, banorët denoncojnë në SPAK Bashkinë Durrës
23/10 20:30
Fiks Fare, Çmenden Rama e Meta, dëgjojnë zëra, 22 Tetor 2020, Pjesa 1
22/10 21:02