Fiks Fare, Si u degradua projekti i Përroit Leshniqe me vlerë 4 mln euro, 20 Tetor 2022, Pjesa 2
20/10/2022 21:01

Fiks Fare denoncoi mbrëmjen e së enjtes degradimin e një projekti për rehabilitimin e një përroi në Kavajë me vlerë 4 milionë euro. Nëpërmjet pamjeve, dokumenteve dhe dëshmive, Fiksi faktoi ndryshime të mëdha të projektit të prezantuar 3 D me punët në terren. Megjithëse rehabilitimi kushtoi miliona euro, ai është mbuluar nga kallamishtet dhe ferrat. Bashkia e Kavajës nuk ka lekë as ta mirëmbajë dhe jo ta bëjë të lundrueshëm, me korsi biçikletash, gjelbërim, ashtu siç ishte në maket.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Shkurt 2023
03/02 21:03
Fiks Fare, Shqiptarët gratë i ndërrojnë, por politikanët kurrë! 3 Shkurt 2023, Pjesa 1
03/02 21:02
Fiks Fare, Çifti përfundon në spital, firma i mashtroi për apartamentet, 3 Shkurt 2023, Pjesa 2
03/02 21:01
Fiks Fare, Manjani: … as Taku, as Maku, as Xhuxhumaku, 3 Shkurt 2023, Pjesa 3
03/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: … as Taku, as Maku, as Xhuxhumaku
03/02 20:45
Fiks Fare/ Shqiptarët gratë i ndërrojnë, por politikanët kurrë!
03/02 20:30
Fiks Fare/ Të moshuarit u sorollatën, nga 2 kanë vetëm 1 hyrje
03/02 20:30
Fiks Fare/ Shfrytëzohej gjatë kohës së strehimit, Fiksi ndihmon të dhunuarën
03/02 20:30
Fiks Fare/ “Firma na shiti shtëpinë, ne zihemi me njëri-tjetrin”
03/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Shkurt 2023
02/02 21:03
Fiks Fare, Zyrtarët amerikan korruptohen me pak, tanët s’të qasin në zyrë! 2 Shkurt 2023, Pjesa 1
02/02 21:02
Fiks Fare, Masakër mjedisore, vazhdojnë gërryerjet e paligjshme në Shkumbin, 2 Shkurt 2023, Pjesa 2
02/02 21:01
Fiks Fare, Në Call Center hiqesh nga puna po shkove në tualet, 2 Shkurt 2023, Pjesa 3
02/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Në Call Center hiqesh nga puna po shkove në tualet
02/02 20:45
Fiks Fare/ Zyrtarët amerikan korruptohen me pak, tanët s’të qasin në zyrë!
02/02 20:30
Fiks Fare/ Pronari i firmës: Nuk kam leje për gërryerje, kam shkelur ligjin
02/02 20:30
Fiks Fare/ IKMT Elbasan: Do marrim masë për subjektin
02/02 20:30
Fiks Fare/ Fiksi xhiron gërryerjet e paligjshme në Shkumbin
02/02 20:30
FIks Fare, Episodi i plotë, 1 Shkurt 2023
01/02 21:03
Fiks Fare, Shqiptarët merren vesh me të huajt, vetëm me njëri-tjetrin jo! 1 Shkurt 2023, Pjesa 1
01/02 21:02