Fiks Fare, Shpëtim Nazarko flet për fshatin “Spiçkë”, 23 Tetor 2020, Pjesa 3
23/10/2020 21:00

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Kur iku gjermani i fundit më 28 apo 29? 30 Nëntor 2020, Pjesa 1
30/11 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Laboratori kryen analizat e ujit pa mostër, 30 Nëntor 2020, Pjesa 2
30/11 21:01
Fiks Fare, E ftuara: A i thua kolegut kur të vijnë menstruacionet? 30 Nëntor 2020, Pjesa 3
30/11 21:00
Fiks Fare/ Kur ka ikur gjermani i fundit nga Shqipëria? Më 28 nëntor në darkë, apo më 29 në mëngjes?
30/11 20:30
Fiks Fare/ Monika s’pyet për Covid-in, takime duarsh e puthje me anëtarët e partisë te Varrezat e Dëshmorëve
30/11 20:30
Fiks Fare/ Skandal në Shkodër/ Laboratori kryen analizat e ujit para se të marrë mostrën
30/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ E ftuara: A i thua kolegut kur të vijnë menstruacionet?
30/11 20:30
Fiks Fare, Sorrollateshin prej 5 vitesh, Fiksi zgjidh problemin e jetimëve, 27 Nëntor 2020, Pjesa 1
27/11 21:02
Fiks Fare, Abuzimet e ligjit 7501, kryetari i jep djalit 8000 metër tokë, 27 Nëntor 2020, Pjesa 2
27/11 21:01
Fiks Fare, Mjeku e krahason kolegun me aktor hollivudi, 27 Nëntor 2020, Pjesa 3
27/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Mjeku e krahason kolegun me aktor hollivudi
27/11 20:30
Fiks Fare/ Abuzimet e ligjit 7501, kryetari i jep djalit 8000 metër tokë pa qenë banor i fshatit!
27/11 20:30
Fiks Fare/ Administratori i Novoselës: Ndarja e pronave, në mënyrë abuzive
27/11 20:30
Fiks Fare/ Sorollatej prej 5 vitesh, Fiksi zgjidh problemin e nënës së 2 fëmijëve jetimë
27/11 20:30
Fiks Fare, Shëruesi i opozitës të shëron me lutje e prekje, 26 Nëntor 2020, Pjesa 1
26/11 21:02
Fiks Fare, Polici qarkullon me makinë “pa letra”, kolegët “mbyllin sytë”! 26 Nëntor 2020, Pjesa 2
26/11 21:01
Fiks Fare, Konkurenti i “Përputhen” e di gjoksin pjesë të karakterit, 26 Nëntor 2020, Pjesa 3
26/11 21:00
Fiks Fare/ Shëruesi i opozitës të shëron me lutje e prekje
26/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Konkurenti i “Përputhen” e di gjoksin pjesë të karakterit
26/11 20:30
Fiks Fare/ Policia e Dibrës: Bllokuam mjetin, hetim disiplinor policit
26/11 20:30