Fiks Fare/ Shkollat pa kompjuter dhe internet, mësuesit përdorin mjetet personale
27/07/2022 20:30

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Shtator 2022
23/09 21:03
Fiks Fare, Fëmijët mbledhin bimë medicinale për të siguruar jetesën, 23 Shtator 2022, Pjesa 1
23/09 21:02
Fiks Fare, 100 fshatrat turistik, propagandë e mbetur në letër për shumë fshatra, 23 Shtator 2022, Pjesa 2
23/09 21:01
Fiks Fare, Shpërthen fjalori banal në “Përputhen”, 23 Shtator 2022, Pjesa 3
23/09 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Shpërthen fjalori banal në “Përputhen”
23/09 20:45
Fiks Fare/ Ardenica pa asnjë investim, “rrugën na e shtruan për zgjedhjet”
23/09 20:30
Fiks Fare/ Krutja, fshati i fshirë nga lista e FSHZH
23/09 20:30
Fiks Fare/ Goriçaj/ Dikur kampion në volejboll për femra, sot i harruar!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Tërmeti i rrënoi shtëpinë, fëmijët mbledhin bimë medicinale në mal
23/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Shtator 2022
22/09 21:03
Fiks Fare, Rinia po largohet, kujt i bie barra për të shtuar popullsinë? 22 Shtator 2022, Pjesa 1
22/09 21:02
Fiks Fare, 9 muaj në pritje të analizës, i sëmuri me dializë rrezikon jetën,22 Shtator 2022, Pjesa 2
22/09 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri: Rakia e Skraparit e shenjtë në Hong Kong, 22 Shtator 2022, Pjesa 3
22/09 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri: Rakia e Skraparit e shenjtë në Hong Kong
22/09 20:45
Fiks Fare/ 9 muaj në pritje të analizës për transplant, denoncuesi: Nuk dua të vdes!
22/09 20:30
Fiks Fare/ Rinia po largohet, kujt i bie barra për të shtuar popullsinë?
22/09 20:30
Fiks Fare/ Lënda radioktive mungon prej dhjetorit 2021, ende nuk ka datë fikse
22/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Shtator 2022
21/09 21:03
Fiks Fare, Injoroi denoncimin e qytetarit, polici pezullohet për fjalorin! 21 Shtator 2022, Pjesa 1
21/09 21:02
Fiks Fare, Babai abuzoi me vajzën e sëmure, dëmshia e re: E dhunoi edhe më parë, 21 Shtator 2022, Pjesa 2
21/09 21:01