Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12/2021 20:30

Gazetarët e Fiksit shkojnë në ZVA Gjirokastër-Libohovë-Dropull.Drejtuesja e këtij institucioni thotë se vendimi i marrë nga DRAP për shpalljen e pavlefshëm të proçesit të pavlefshëm ka patur parasysh vlerësimin e dosjeve dhe ZVA ka patur detyrim të bënte në rregull lëvizjen për vitin akademik 2021-2022. Sipas saj ky proçes tashmë është kryer. Ndërsa për vlerësimin e dosjeve drejtuesja e ZVA thotë se është përgjegjësi e shkollës e cila mbikqyret nga DRAP.Përsa i përket masave të marra thotë se për drejtoreshën masa merret drejtëpërdrejt nga DRAP dhe drejtoresha merr masë ndaj nëndrejtoreshës.Gazetarët e pyesin se a ka patur inspektim tjetër pas këtij raporti? Drejtuesja thotë se në raportin e muajit tetor i është ngarkuar ZVA të kryejë proçesin e vlerësimit të dosjeve. Udhëzimet kanë ndryshuar ndaj zyra vendore arsimore ka kërkuar ndihmë juridike për të bërë vlerëzimin nga DRAP. Në momentin që do merret përgjigje nga DRAP do zhvillohet proçesi i vlerësimit të dosjeve.Gazetarët e Fiksit telefonojnë edhe drejtoreshën e shkollës. Ajo thotë se rivlerësimin nuk e ka bërë pasi nuk dinte ,dhe të njëjtën gjë i ka shprehur edhe DRAP- it.Përsa i përket vërejtjeve ajo thotë se nuk ka marrë dhe nuk i ka dhënë një të tillë as nëndrejtoreshës.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Janar 2022
20/01 21:03
Fiks Fare, Pa bukë rrimë dhe pa ujë, vetëm pa politikë mos na lini! 20 Janar 2022, Pjesa 1
20/01 21:02
Fiks Fare, Noteri shkel ligjin dhe ikën në SHBA, klienti në rrugë në Shqipëri! 20 Janar 2022, Pjesa 2
20/01 21:01
Fiks Fare, Meta: Dua të lyej flokët, por nuk më lë Monika, 20 Janar 2022, Pjesa 3
20/01 21:00
Fiks Fare/ Mimoza Sadushi: Shkelje e noterit. Pas interesimit, zgjidhet problemi
20/01 20:30
Fiks Fare/ Shitësi e pranon: Unë i mora lekët! Gruaja e noterit: Është në SHBA
20/01 20:30
Fiks Fare/ “Bleva shtëpi, po noteri pa nxjerrë pronësia i kaloi lekët shitësit”
20/01 20:30
Fiks Fare/ Pa bukë rrimë dhe pa ujë, vetëm pa politikë mos na lini!
20/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Meta: Dua të lyej flokët, por nuk më lë Monika
20/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Janar 2022
19/01 21:03
Fiks Fare, Apeloi për ndihmë në FB, ra pre e një mashtrimi që i kushtoi 730€, 19 Janar 2022, Pjesa 1
19/01 21:02
Fiks Fare, Ndërtuesi shet apartamentin 2 herë, zvarrit 12 vjet familjen për dokumentet! 19 Janar 2022, Pjesa 2
19/01 21:01
Fiks Fare, Debat me “erë” në Big Brother Vip, 19 Janar 2022, Pjesa 3
19/01 21:00
Fiks Fare/ Apeloi për ndihmë në FB, ra pre e një mashtrimi online që i kushtoi 730 euro
19/01 20:30
Fiks Fare/ Ndërtuesi pranon se e ka shitur 2 herë: Ti i ke dhënë të gjitha lekët
19/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Debat me “erë” në Big Brother Vip
19/01 20:30
Fiks Fare/ Qytetarja sorollatet prej 12 vitesh, ndërtuesi Lamçe: Mos më ngri zërin
19/01 20:30
Fiks Fare/ “Bleva apartament, ndërtuesi ia kishte shitur edhe dikujt tjetër”
19/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Janar 2022
18/01 21:03
Fiks Fare, Erdogani s’e takoi, Meta në Lezhë tek varri Skënderbeut, 18 Janar 2022, Pjesa 1
18/01 21:02