Fiks Fare/ Shitësi e pranon: Unë i mora lekët! Gruaja e noterit: Është në SHBA
20/01/2022 20:30

Pas ankesës, denoncuesi shkon te zyra e noterit, e cila qendrën e mbyllur. Në derë e presin disa klientë, që kanë probleme të ngjashme. Ndërkohë, disa të tjerë që kanë biznese aty pranë thonë se ka ikur në SHBA, pasi ka pasur probleme në Korçë. Qytetari shkon te shitësi Xh.F, i cili i thotë se kontratën e kanë bërë te noteri Kelti Mano. Sipas shitësit, noteri ka bërë veprim kriminal që s'është interesuar më pas për certifikatën e pronësisë. Shitësi e pranon se i ka marrë lekët e apartamentit nga noteri. Më pas, Fiks Fare interesohet në Policinë e Korçës për noterin Kelti Mano, nëse është shpallur apo jo në kërkim, ka apo jo probleme. Te informacioni i thonë se ka disa probleme, por për rastin në fjalë duhet të interesohej te bashkëshortja e tij që punon në Prefekturë. Denoncuesi dhe gazetari i Fiks Fare shkojnë te bashkëshortja e noterit Kelti Mano, në Prefekturën Korçë. Ajo i thotë se Kelti është në SHBA dhe ka nënën sëmurë. Më pas i tregon se do të kthehet në fund të muajit janar, ndërsa i pyet se çfarë problemi kanë. Më pas i thotë se do të flasë me Kadastrën e Korçës të pyesë se ku qëndron problemi. Qytetari dhe gazetari i Fiks Fare shkojnë në zyrën e Kadastrës, por në sportel i thonë se aplikimin duhet ta bëjë noteri

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Maj 2022
26/05 21:01
Fiks Fare, Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne? 26 Maj 2022, Pjesa 1
26/05 21:00
Fiks Fare, Avokatja seksere merr 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, 26 Maj 2022, Pjesa 2
26/05 21:00
Fiks Fare, Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë , 26 Maj 2022, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë
26/05 20:45
Fiks Fare/ ” 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin që të zhbllokohen 180 mijë dollar”
26/05 20:30
Fiks Fare/ Mori 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, hiqet sekuestro e llogarisë
26/05 20:30
Fiks Fare/ Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne?
26/05 20:30
Fiks Fare/ Avokatja merr 7 mijë euro ” shyqyr u ndërrua gjyqtari që na uli prokurorin në kafe”
26/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Maj 2022
25/05 21:00
Fiks Fare, Monikën e harronin prindërit në çerdhe, 25 Maj 2022, Pjesa 3
25/05 20:59
Fiks Fare/ Monitorime/ Monikën e harronin prindërit në çerdhe
25/05 20:45
Fiks Fare, Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’ , 25 Maj 2022, Pjesa 1
25/05 20:45
Fiks Fare, Zhdoganoi mallin në Kakavijë sipas rregullave, figuron debitor, 25 Maj 2022, Pjesa 2
25/05 20:45
Fiks Fare/ ‘Zhdoganova mallin pagova 1200 euro detyrim, më vonë dola debitor”
25/05 20:30
Fiks Fare/ Doganierja: Qytetari në rregull, drejtoria e përgjithshme ka kapur gabimin
25/05 20:30
Fiks Fare/ Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’
25/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Maj 2022
24/05 21:03
Fiks Fare, Berisha fitoi 99.9% të votave, as Enveri nuk votohej kaq, 24 Maj 2022, Pjesa 1
24/05 21:02
Fiks Fare, Pagoi përmbarimin, pas 18 vitesh ende nuk është ekzekutuar vendimi, 24 Maj 2022, Pjesa 2
24/05 21:01