Fiks Fare, Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini, 28 Korrik 2022, Pjesa 3
28/07/2022 21:00

Katër maturantë të veshur si Sheik, por jo me gamilje kanë suprizuar shokët e tyre. Ata kanë shkuar në mbrëmjen e maturës në Peqin të veshur si Sheik.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 29 Korrik 2022
29/07 21:03
Fiks Fare, 40 djemë beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve… 29 Korrik 2022, Pjesa 1
29/07 21:02
Fiks Fare, Pushuesit të pasigurt, rojet bregdetare mungojnë në plazhe! 29 Korrik 2022, Pjesa 2
29/07 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi, 29 Korrik 2022, Pjesa 3
29/07 21:00
Fiks Fare/ 801 vrojtues plazhi në Shqipëri, shumica mungojnë në terren!
29/07 20:30
Fiks Fare/ Vrojtuesit e plazhit mungojnë, pushuesit të shqetësuar në Durrës e Golem
29/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi
29/07 20:30
Fiks Fare inspekton plazhin për 1 ditë, Prefektura për 12 ditë
29/07 20:30
Fiks Fare/ Roja bregdetare nuk paraqitet në punë, merren masa ndaj tij
29/07 20:30
Fiks Fare/ 40 djem beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve…
29/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 28 Korrik 2022
28/07 21:03
Fiks Fare,Dhjetra hektar tokë djerr,banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!28 Korrik 2022, Pjesa 1
28/07 21:02
Fiks Fare,“Luftë do keni”,Bashkia e Himarës fut në konflikt banorët e Borshit,28 Korrik 2022,Pjesa 2
28/07 21:01
Fiks Fare, Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini, 28 Korrik 2022, Pjesa 3
28/07 21:00
Fiks Fare/ Firma e kryetarit të Bashkisë futi në sherr banorët
28/07 20:30
Fiks Fare/ Leja për punimet, në emër të punonjësit të bashkisë
28/07 20:30
Fiks Fare/ “Luftë do keni”, banorët e Borshit përplasen me njëri tjetrin
28/07 20:30
Fiks Fare/ Dhjetra hektar tokë djerr, banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!
28/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini
28/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Korrik 2022
27/07 21:03