Fiks Fare/ “S’e kanë hetuar, as drejtorin e postës”, OPGJ akuzon prokurorinë
24/11/2022 20:30

Më pas, Pëllumbi shkon në Policinë e Korçës, takon oficerin që e mori në pyetje. Oficeri i thotë se "unë ato që kisha për të bërë i bëra, tani e ka në dorë prokuroria". Ai i thotë se duhet të interesohet se "ndoshta e kanë lënë pas dore". E orienton që të takojë drejtuesen e prokurorisë dhe ti thojë problematikën që të veprojë shpejt. "Nëse duan, hetojnë ata" i thotë OPGJ. Më tej, OPGj hedh edhe akuza të tjera për prokurorinë. "Ku e di ti që s'ka gisht edhe drejtori. Neve s'na e kanë dhënë. Mund të dilte ndonjë çështje tjetër aty" thotë oficeri. Pas rekomandimeve, qytetari shkon edhe në Prokurorinë e Korçës, në të cilën ka bërë edhe një kërkesë, pasi deri më tani s'është marrë në pyetje. Takon një punonjës, i cili pas interesohet te grupi hetimor, i thonë se "do të të thërrasim vetë". Sipas punonjësit, prokurorja quhet Odeta Todorushi dhe "kur ta mendojë prokurorja, do të të kthejë përgjigje". Fiksi i bëri një kërkesë Prokurorisë së Korçës, nëse po hetohet apo jo Igli Shkambi. Dhe, a janë marrë në pyetje Pëllumb Bame dhe a po hetohen drejtuesit e Postës së Korçës. Por, deri në transmetimin e këtij investigimi, kjo akuzë s' ka kthyer përgjigje.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2022
02/12 21:03
Fiks Fare, Fiks Fare dhe Fundjavë Ndryshe ndihmojnë familjet në nevojë, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Braktiset nga e ëma, babai kërkon ta çojë djalin në shtëpinë e fëmijës, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 2
02/12 21:01
Fiks Fare, Gocat e Kelit qeshin me Alushin, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 3
02/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Gocat e Kelit qeshin me Alushin
02/12 20:45
Fiks Fare/ Braktiset nga nëna në moshën 2 vjeçare, babai kërkon ta çojë djalin në fshatin SOS
02/12 20:30
Fiks Fare dhe Fundjavë Ndryshe ndihmojnë familjet në nevojë
02/12 20:30
Fiks Fare/ 7-vjeçari në kushte të vështira ekonomike, institucionet drejt zgjidhjes së situatës
02/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 1 Dhjetor 2022
01/12 21:03
Fiks Fare, Ndërkombëtarët larg Berishës e Metës, apo punë e madhe? 1 Dhjetor 2022, Pjesa 1
01/12 21:02
Fiks Fare, Denoncon rrëmbimin e trafikimin e fëmijëve, prokuroria heton për braktisje, 1 Dhjetor 2022, Pjesa 2
01/12 21:01
Fiks Fare, Beci: Do kërcenim po të përdorej vaji i palmës me kokainë, 1 Dhjetor 2022, Pjesa 3
01/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Beci: Do kërcenim po të përdorej vaji i palmës me kokainë
01/12 20:45
Fiks Fare/ OPGJ i prokurorisë: Kam qenë me leje, prit prokuroren
01/12 20:30
Fiks Fare/ Ndërkombëtarët larg Berishës e Metës, apo punë e madhe?
01/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncon rrëmbimin e trafikimin e dy fëmijëve “E ëma i ka marr në Itali”
01/12 20:30
Fiks Fare/ OPGJ i komisariatit: Denoncoje prokuroren në Fiks Fare
01/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Nëntor 2022
30/11 21:03
Fiks Fare, ‘S’jam spiun’, taksistit i del emri tek listat e SHISH-it, 30 Nëntor 2022, Pjesa 1
30/11 21:02
Fiks Fare, Bashkia Lushnje bën ‘çorb’ kontratat e qirasë për bizneset, 30 Nëntor 2022, Pjesa 2
30/11 21:01