Fiks Fare, Sa deputet do të ketë parlamenti pas zgjedhjeve? 16 Shtator 2020, Pjesa 1
16/09/2020 21:03

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë për regjistrim në shkollë, 25 Shtator 2020, Pjesa 1
25/09 21:02
Fiks Fare, Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit, 25 Shtator 2020, Pjesa 2
25/09 21:01
Fiks Fare, Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare, 25 Shtator 2020, Pjesa 3
25/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë në vit për regjistrimin në shkollë
25/09 20:30
Fiks Fare/ Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit
25/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare
25/09 20:30
Fiks Fare, Denoncimi i Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit, 24 Shtator 2020, Pjesa 1
24/09 21:02
Fiks Fare, Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu! 24 Shtator 2020, Pjesa 2
24/09 21:01
Fiks Fare, Raportimi gazetarit: Ekzekutimi bëhet para varrimit, 24 Shtator 2020, Pjesa 3
24/09 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Raportimi gazetarit: Ekzekutimi bëhet para varrimit
24/09 20:30
Fiks Fare/ Skandali në Fiks Fare/ Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu
24/09 20:30
Fiks Fare/ Pas denoncimit në Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit
24/09 20:30
Fiks Fare, Ajri po vret shqiptarët, qytetarët: Kemi imunitet! 23 Shtator 2020, Pjesa 1
23/09 21:02
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për Kemp, e verbëra 8 muaj pa lekë, 23 Shtator 2020, Pjesa 2
23/09 21:01
Fiks Fare, Xhaxhiu: Vlora përballoi turizmin kovidian, 23 Shtator 2020, Pjesa 3
23/09 21:00
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për Kemp, e verbëra 8 muaj pa lekë
23/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Xhaxhiu: Vlora përballoi turizmin kovidian
23/09 20:30
Fiks Fare/ Ajri po vret shqiptarët, qytetarët: Kemi imunitet!
23/09 20:30
Fiks Fare, Drenova një jetë pa ujë. Banorët: U qelbëm! 22 Shtator 2020, Pjesa 1
22/09 21:02
Fiks Fare, Lushnje/Humb pronën për faj të përmbaruesit.Përgjegjësi: Gabuam! 22 Shtator 2020, Pjesa 2
22/09 21:01