Fiks Fare/ Rrësheni pa varreza. Bashkia u ka vënë drynin nuk ka vende
29/07/2021 20:30

Në Rrëshen nuk ka më vende për t'u varrosur dhe ata që ndahen nga kjo jetë detyrohet ta blejnë vendin për varr te privati. Por edhe para se të ikësh nga kjo botë duhet ta bësh mend mirë, pasi vendi në Rrëshen shitet plot 400 mijë lekë të vjetra. Bashkia nuk ka arritur të sigurojë vend tjetër për varrezate qytetit pasi toka qe duan nuk është e regjistruar në hipotekë. Dhe ata që humbin në gjithë këtë histori janë banorët e Rrëshenit.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 16 Shtator 2021
16/09 21:03
Fiks Fare, E reja mashtron 57 vjeçarin në FB, i merr 3000€ për bukë! 16 Shtator 2021, Pjesa 1
16/09 21:02
Fiks Fare, 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja me vonesë! 16 Shtator 2021, Pjesa 2
16/09 21:01
Fiks Fare, Bejto Malja në “Aktualitet”: …gishtin prapa, 16 Shtator 2021, Pjesa 3
16/09 21:00
Fiks Fare/ Ish drejtori: Nuk evakuuam se shkuam me vonesë!
16/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bejto Malja në “Aktualitet”: …gishtin prapa
16/09 20:30
Fiks Fare/ Komandanti stacionit: Ishim në dy fshatra të tjera, u vonuam për në ‘Asim Zenel’
16/09 20:30
Fiks Fare/ 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja nuk shkoi në kohë!
16/09 20:30
Fiks Fare/ E reja mashton 57 vjeçarin në FB, i merr 3000€ për bukë!
16/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 15 Shtator 2021
15/09 21:03
Fiks Fare, Meta dekreton pa asnjë hezitim qeverinë ‘Rama 3’, 15 Shtator 2021, Pjesa 1
15/09 21:02
Fiks Fare, Mjerimi zjarrfikëseve në vend, mjete të ’63 të pakolauduara, 15 Shtator 2021, Pjesa 2
15/09 21:01
Fiks Fare, Shkullaku: Nano u detyrua të lëpijë prapë Ramën, 15 Shtator 2021, Pjesa 3
15/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Boti i zjarrfikëses si kullesë makaronash, uji derdhet pa shkuar në vendgjarje
15/09 20:30
Fiks Fare/ Gjirokastër/ “Po të kishim mjete s’do kishte viktima në “Asim Zenel!”
15/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Shkullaku: Nano u detyrua të lëpijë prapë Ramën
15/09 20:30
Fiks Fare/ Korçë/ Reparti i mbrojtjes nga zjarri me mjete të ’63
15/09 20:30
Fiks Fare/ Meta dekreton pa asnjë hezitim qeverinë ‘Rama 3’
15/09 20:30
Fiks Fare, Ylli Rakipi: … e ha zakonisht ai që flet, 14 Shtator 2021, Pjesa 3
14/09 21:00
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Shtator 2021
14/09 21:00