Fiks Fare, Raportimi gazetarit: Ekzekutimi bëhet para varrimit, 24 Shtator 2020, Pjesa 3
24/09/2020 21:00

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Fiksi bën me ‘vulë’ kryeplakun e Qesaratit, 23 Tetor 2020, Pjesa 1
23/10 21:02
Fiks Fare, Rindërtimi i shkollës, banorët denoncojnë në SPAK Bashkinë Durrës, 23 Tetor 2020, Pjesa 2
23/10 21:01
Fiks Fare, Shpëtim Nazarko flet për fshatin “Spiçkë”, 23 Tetor 2020, Pjesa 3
23/10 21:00
Fiks Fare/ Prej 15 vitesh nuk merrte legalizimin, Fiksi ia dorëzon për 15 ditë
23/10 20:30
Fiks Fare/ Fiksi bën me ‘vulë’ kryeplakun e Qesaratit
23/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Shpëtim Nazarko flet për fshatin “Spiçkë”
23/10 20:30
Fiks Fare/ Rindërtimi i shkollës, banorët denoncojnë në SPAK Bashkinë Durrës
23/10 20:30
Fiks Fare, Çmenden Rama e Meta, dëgjojnë zëra, 22 Tetor 2020, Pjesa 1
22/10 21:02
Fiks Fare, U gjymtua në aksident, prokurori e kërcënon, 22 Tetor 2020, Pjesa 2
22/10 21:01
Fiks Fare, “Vrasje” në studio, moderatori ekzekuton mizën, 22 Tetor 2020, Pjesa 3
22/10 21:00
Fiks Fare/ Lodhet opozita, nuk ka më “Rama Ik”
22/10 20:30
Fiks Fare/ Prokurori, 3 vjet dosjen në sirtar, kërcënon të gjymtuarin; A do ikësh, apo…
22/10 20:30
Fiks Fare/ Çmenden Rama e Meta, dëgjojnë zëra
22/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ “Vrasje” në studio, moderatori ekzekuton mizën
22/10 20:30
Fiks Fare, Nuk çregjistronin dot fëmijën e vdekur, Fiksi zgjidh problemin, 21 Tetor 2020, Pjesa 1
21/10 21:02
Fiks Fare, Bashkia i heq rrugës emrin e heroit,vë atë të vëllait të kryetarit,21 Tetor 2020, Pjesa 2
21/10 21:01
Fiks Fare, Patozi nga e majta vetëm po i doli ndonjë hund lesh para, 21 Tetor 2020, Pjesa 3
21/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Patozi nga e majta vetëm po i doli ndonjë hund lesh para
21/10 20:30
Fiks Fare/ Elbasan/ Rrugës i hiqet emri i Heroit, vihet emri i vëllait të ish kryetarit të bashkisë
21/10 20:30
Fiks Fare/ Nuk çregjistronin dot fëmijën e vdekur, Fiksi zgjidh problemin
21/10 20:30