Fiks Fare, Qytetarët: Ja kush është pronari i vërtet i PD-së! 23 Shtator 2021, Pjesa 1
23/09/2021 21:02

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Tetor 2021
20/10 21:03
Fiks Fare, Fiksi zgjidh problemin, hapet shkolla në Sanxhak, 20 Tetor 2021, Pjesa 1
20/10 21:02
Fiks Fare,Gjykata i lë fëmijët në ngarkim, inspektori policisë: S’të takojnë, 20 Tetor 2021, Pjesa 2
20/10 21:01
Fiks Fare, Marrëdhënia e Arditit me Benin në Big Brother Vip, 20 Tetor 2021, Pjesa 3
20/10 21:00
Fiks Fare/ E dhunuara kërkon fëmijët që i ka me vendim gjykate, i mban ish bashkëshorti dhunues
20/10 20:30
Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit, zbatohet vendimi i gjykatës
20/10 20:30
Fiks Fare/ Fiksi zgjidh problemin, hapet shkolla “Gjokë Elezi” në Sanxhak
20/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Marrëdhënia e Arditit me Benin në Big Brother Vip
20/10 20:30
Fiks Fare/ Inspektori i policisë, shok me dhunuesin, nuk di të lexojë vendimin e gjykatës
20/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Tetor 2021
19/10 21:03
Fiks Fare, Në përjashtimet e Berishës si kryetar partie, a u zbatua statuti i PD-së? 19 Tetor 2021, Pjesa 1
19/10 21:02
Fiks Fare, I vjedhin pensionin për 8 vjet,ISSH ia hedh fajin Postës Shqiptare,19 Tetor 2021, Pjesa 2
19/10 21:01
Fiks Fare, “Përputhen”, djali i drejtohet vajzës: O vëlla… 19 Tetor 2021, Pjesa 3
19/10 21:00
Fiks Fare/ Sigurimet: S’ka pasur ndalesë pensioni, faji i Postës Shqiptare
19/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ “Përputhen”, djali i drejtohet vajzës: O vëlla…
19/10 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi i 72-vjeçares: Më vodhën pension për 8 vite
19/10 20:30
Fiks Fare/ Justifikimi i postierit: Zonja nuk kishte kontributet shoqërore!
19/10 20:30
Fiks Fare/ Në përjashtimet e Berishës si kryetar partie, a u zbatua statuti i PD-së?
19/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Tetor 2021
18/10 21:03
Fiks Fare, Yuri Kim detyra qeverisë, qytetarët: T’i luaj ‘fenë’ se ndryshe … 18 Tetor 2021, Pjesa 1
18/10 21:02