Fiks Fare/ Punonjëset vjedhin ushqimet e të moshuarve
27/09/2021 20:30

Pas disa ditësh investigimi, gazetarët e Fiks Fare, kanë monitoruar punonjësit e kësaj qendre, ku hynin me çantat bosh e dilnin me çanta plotë. Ditën e fundit gazetarët mbërritën në këtë institucion në orën 5.00 të mëngjesit dhe pasi panë që punonjësit u futën në azil me çantat bosh, xhiruan njërën prej punonjëseve të turnit të parë. Në çantën e saj ajo kishte një qesë plot vezë të cilat i kishte marrë nga azili. Në momentin që donte të shmangte gazetarët iu thyen në tokë. Po ashtu nuk mungonin as perimet dhe ushqime të tjera duke vërtetuar kështu atë që pohuan të moshuarit.

Fiks Fare/ Monitorime/ Aktori: Amerika do b…, ke b… që të rrish në Amerikë?!
25/10 20:30
Fiks Fare/ Porti i Durrësit, “dhuratë” 5 mln euro firmës së Kontenierëve
25/10 20:30
Fiks Fare/ Rama sjell opozitën nga jashtë, qytetarët: E kot, do i hanë ujqërit e vjetër!
25/10 20:30
Fiks Fare/ Justifikimi i Portit: Mjetet 5 mln euro do i rimarrim pas 5 vitesh!
25/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Tetor 2021
22/10 21:03
Fiks Fare, Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj, 22 Tetor 2021, Pjesa 1
22/10 21:02
Fiks Fare, Rrezikon punën në Itali, mjekët nuk i japin vërtetimin që ka covid,22 Tetor 2021, Pjesa 2
22/10 21:01
Fiks Fare, Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë, 22 Tetor 2021, Pjesa 3
22/10 21:00
Fiks Fare/ Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj
22/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë
22/10 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, shtetasja italiane merr në dorë dokumentin
22/10 20:30
Fiks Fare/ Italianja rrezikon vendin e punës, nuk merr dot vërtetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare/ Mjekët sorollasin shtetasen italiane, nuk i japin vertetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Tetor 2021
21/10 21:03
Fiks Fare,Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, s’po na qajnë!” 21 Tetor 2021,Pjesa 1
21/10 21:02
Fiks Fare, OPGj-ja mban në sirtar 2 vjet dosjen e vdekjes së punëtorit, 21 Tetor 2021, Pjesa 2
21/10 21:01
Fiks Fare, Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama, 21 Tetor 2021, Pjesa 3
21/10 21:00
Fiks Fare/ “Më vdiq burri në Mal të Zi, 2 fëmijët i mbaj me 2700 lekë”
21/10 20:30
Fiks Fare/ OPGj-ja mban në sirtar dosjen, asnjë veprim për 2 vite
21/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama
21/10 20:30