Fiks Fare/ Protesta e radhës e PD-së më 6 dhjetor, kur në Tiranë mbahet Samiti i BE. Rastësi?
24/11/2022 20:30

Vox Pope/ Berisha pas Takimit me Metën vendosën që protesta e radhës të mbahet në 6 dhjetor, pikërisht në ditën që do të zvillohet në Tiranë Samiti i radhës BE-Ballkani Perëndimor. Fiksi pyeti qytetarët pse u la nda opozita pikërisht kjo ditë?

Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2022
02/12 21:03
Fiks Fare, Fiks Fare dhe Fundjavë Ndryshe ndihmojnë familjet në nevojë, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Braktiset nga e ëma, babai kërkon ta çojë djalin në shtëpinë e fëmijës, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 2
02/12 21:01
Fiks Fare, Gocat e Kelit qeshin me Alushin, 2 Dhjetor 2022, Pjesa 3
02/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Gocat e Kelit qeshin me Alushin
02/12 20:45
Fiks Fare/ Braktiset nga nëna në moshën 2 vjeçare, babai kërkon ta çojë djalin në fshatin SOS
02/12 20:30
Fiks Fare dhe Fundjavë Ndryshe ndihmojnë familjet në nevojë
02/12 20:30
Fiks Fare/ 7-vjeçari në kushte të vështira ekonomike, institucionet drejt zgjidhjes së situatës
02/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 1 Dhjetor 2022
01/12 21:03
Fiks Fare, Ndërkombëtarët larg Berishës e Metës, apo punë e madhe? 1 Dhjetor 2022, Pjesa 1
01/12 21:02
Fiks Fare, Denoncon rrëmbimin e trafikimin e fëmijëve, prokuroria heton për braktisje, 1 Dhjetor 2022, Pjesa 2
01/12 21:01
Fiks Fare, Beci: Do kërcenim po të përdorej vaji i palmës me kokainë, 1 Dhjetor 2022, Pjesa 3
01/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Beci: Do kërcenim po të përdorej vaji i palmës me kokainë
01/12 20:45
Fiks Fare/ OPGJ i prokurorisë: Kam qenë me leje, prit prokuroren
01/12 20:30
Fiks Fare/ Ndërkombëtarët larg Berishës e Metës, apo punë e madhe?
01/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncon rrëmbimin e trafikimin e dy fëmijëve “E ëma i ka marr në Itali”
01/12 20:30
Fiks Fare/ OPGJ i komisariatit: Denoncoje prokuroren në Fiks Fare
01/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Nëntor 2022
30/11 21:03
Fiks Fare, ‘S’jam spiun’, taksistit i del emri tek listat e SHISH-it, 30 Nëntor 2022, Pjesa 1
30/11 21:02
Fiks Fare, Bashkia Lushnje bën ‘çorb’ kontratat e qirasë për bizneset, 30 Nëntor 2022, Pjesa 2
30/11 21:01