Fiks Fare/ Prokuroria dhe gjykata: “Shoferi i dehur nuk ka shkelur rregullat e qarkullimit”
18/01/2022 20:30

Duke kërkuar drejtësi z .Malka u është drejtuar të gjitha instancave ligjore të shteti dhe përgjigjia që ka marrë është se akoma nuk është gjetur makina që ka goditur fëmijën. Për këtë arsye i ka shkuar një shkresë Komisiaritit nr 6 në Tiranë nga prokuroria për gjetjen e automjetit që shtypi fëmijën.Dhe në pritje të përgjigjes nga komisariati prokuroria ka pezulluar hetimin.Dy aktet e ekspertimit e nxjerrin fëmijën në dy pozicione të ndryshme. Sipas tyre shkak i aksidentit ka qenë një tjetër automjet dhe jo shoferi apo furgoni që fëmija ju gjet afër gomës.Gjykata ka vendosur rikthim të hetimit. Prokuroria pas vendimit të gjykatës ka pezulluar çështjen duke ngarkuar Komisiariatin nr.6 të gjej shoferin tjetër që sipas tyre ka goditur fëmijën.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Maj 2022
23/05 21:03
Fiks Fare, Beniada s’njeh politikanët, veç B’Ramën dhe Taulant Ramën, 23 Maj 2022, Pjesa 1
23/05 21:02
Fiks Fare, Sistemi referimit dhe e-receta jashtë funksionit, pacientët pa ilaçe,23 Maj 2022, Pjesa 2
23/05 21:01
Fiks Fare, Militantja e PD-së: Politikanët janë me 100 dashnore, 23 Maj 2022, Pjesa 3
23/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Militantja e PD-së: Politikanët janë me 100 dashnore
23/05 20:30
Fiks Fare/ Mjekët në Berat: Nuk punon sistemi prej një jave
23/05 20:30
Fiks Fare/ AKSHI: Është problem teknik, po punojmë për ta rregulluar
23/05 20:30
Fiks Fare/ Mjekët: Nuk japim receta, nuk punon sistemi
23/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Maj 2022
20/05 21:03
Fiks Fare, Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture, 20 Maj 2022, Pjesa 1
20/05 21:02
Fiks Fare, Kanali vaditës në Shën Vasil në 4 vite vetëm 3 herë ujë ka çuar në tokat bujqësore, 20 Maj 2022, Pjesa 2
20/05 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live, 20 Maj 2022, Pjesa 3
20/05 21:00
Fiks Fare/ Bashkia Himarë: Problemi i mbartur, duhen fonde të mëdha
20/05 20:30
Fiks Fare/ Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture
20/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live
20/05 20:30
Fiks Fare/ Kanali vaditës në Shën Vasil, s’ka pikë uji për tokat bujqësore
20/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Maj 2022
19/05 21:03
Fiks Fare, Vidh e vidh e s’paska të sosur, paskemi qenë vend i pasur! 19 Maj 2022, Pjesa 1
19/05 21:02
Fiks Fare, Skema si futen para false në Shqipëri, pagesa në kriptovalutë, 19 Maj 2022, Pjesa 2
19/05 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: Më jep një arush fotograf, të jap një qen me lesh, 19 Maj 2022, Pjesa 3
19/05 21:00