Fiks Fare/ Policia e Dibrës: Bllokuam mjetin, hetim disiplinor policit
26/11/2020 20:30

Gazetarët e Fiks Fare e presin në hyrjë të policisë, ndërsa pyetjes se çfarë mase jep për makina me targa të huaja thotë se "nuk është i autorizuar të flasë". Ai shpejton hapat dhe futet brenda godinës së policisë. Fiksi pyet Shefin e Qarkullimit Rrugor të Peshkopisë, i cili thotë se për të gjithë informacionin e kërkuar duhet një kërkesë për informacion. Ai u tha gazetarëve se, nëse mjeti qarkullon me targa të huaja e pa letra, gjobitet dhe bllokohet. Madje, edhe nëse pronari është punonjës policie. Disa ditë pas interesimit, Policia e Dirës thotë në përgjigje të kërkesës se Enver Fera ka gradën inspektor, me detyrë Trup Shërbimi në Seksionin e Trafikut Interurban dhe Urban.

Fiks Fare, Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit, 21 Janar 2021, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare, Bashkia Kuçovë investon 760 milion lekë për një shkollë pa ngrohje,21 Janar 2021, Pjesa 2
21/01 21:01
Fiks Fare, Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin, 21 Janar 2021, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare/ Kuçovë/ Investohen 760 milion lekë për një shkollë të re, pa ngrohje
21/01 20:30
Fiks Fare/ Bashkia Kuçovë: Do blejmë kaldajë me buxhetin që do miratohet këto ditë
21/01 20:30
Fiks Fare/ Popullit shqiptar këngë për udhëheqësit e vendit dhe ata të huaj
21/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin
21/01 20:30
Fiks Fare/ Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit
21/01 20:30
Fiks Fare, Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë? 20 Janar 2021, Pjesa 1
20/01 21:02
Fiks Fare, ‘Do vdes,dhuroj 985.000 €’,sms që mashtroi familjen. Paguan 370 €! 21 Janar 2021, Pjesa 2
20/01 21:01
Fiks Fare, Manushit i merret goja: K… ditë para derbit, 20 Janar 2021, Pjesa 3
20/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manushit i merret goja: K… ditë para derbit
20/01 20:30
Fiks Fare/ “Po vdes, dua të dhuroj 985.000 €”, familja mashtrohet duke paguar disbursim 370 €!
20/01 20:30
Fiks Fare/ Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë?
20/01 20:30
Fiks Fare/ Eksperti: Mos paguani njerëz të panjohur, nuk bëheni të pasur pa punuar asnjë ditë!
20/01 20:30
Fiks Fre, Dhunoheshin nga nëna e sëmurë, Fiksi bën me shtëpi të re 3 fëmijët, 19 Janar 2021, Pjesa 1
19/01 21:02
Fiks Fare, Covid i merr jetën,në morg vjedhin aparaturën e oksigjenit 5 mijë €,19 Janar 2021, Pjesa 2
19/01 21:01
Fiks Fare, Përleshen çunat në “Përputhen”, 19 Janar 2021, Pjesa 3
19/01 21:00
Shërbimi funeral: Morgu na dha vetëm trupin
19/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Përleshen çunat në “Përputhen”
19/01 20:30