Fiks Fare/ Polici rrugor ‘shfuqizon’ autorizimin e bashkisë, gjobit mjetin pa të drejtë
06/07/2020 20:30

Në Fiks Fare u ankua një qytetar me pretendimin për gjobitje pa të drejtë. Ai është shofer për transport mallrash, në një kompani që tregton produkte të freskëta bulmeti. Për shkak të natyrës së produkteve, kompania është pajisur me një autorizim për lëvizje të pakufizuar.Autorizimi është lëshuar në datën 18.6.2020, dhe firmosur nga vetë kryebashkiaku Erion Veliaj, por nuk ka mjaftuar për të mos u gjobitur nga ana e policit të qarkullimit rrugor.Sipas tij, ai nuk e njihte këtë autorizim e nuk e dinte se si mund të ishte lëshuar. Shuma e gjobës ishte 1000 lekë të reja , për shkelje të nenit 144, moszbatim të sinjalistikës rrugore. Pikërisht për shkelje të orarit të vendosur nga bashkia për të përshkruar atë rrugë. Edhe pse për këtë gjë mjeti të cilin shoferi drejtonte kompania e ka pajisur me një autorizim nga Bashkia Tiranë. Autorizim që polici i qarkullimit rrugor e njxerr nul. Sipas denoncuesit ai dhe kolegu i tij , janë gjobitur vazhdimisht, duke bërë që mos ta çojnë gjithë rrogën në familjet e tyre.

Fiks Fare, Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor? 31 Korrik 2020, Pjesa 1
31/07 21:03
Fiks Fare, Investigimet më të mira të këtij sezoni, 31 Korrik 2020, Pjesa 2
31/07 21:02
Fiks Fare, Monitorimet më pikantë, 31 Korrik 2020, Pjesa 3
31/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Monitorimet më pikantë
31/07 20:45
Fiks Fare/ Perlat e këtij sezoni parlamentar
31/07 20:30
Fiks Fare/ Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor?
31/07 20:30
Fiks Fare, Varfëri/ Të harruar për së gjalli! 30 Korrik 2020, Pjesa 1
30/07 21:03
Fiks Fare,OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin, 30 Korrik 2020, Pjesa 2
30/07 21:02
Fiks Fare, Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni, 30 Korrik 2020, Pjesa 3
30/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni
30/07 21:00
Fiks Fare/ OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin
30/07 20:45
Fiks Fare/ Varfëri/ Të harruar për së gjalli!
30/07 20:30
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për kemp, 29 Korrik 2020, Pjesa 1
29/07 21:03
Fiks Fare, Lushnje/Banorët shtrojnë rrugën, bashkia e prish, 29 Korrik 2020, Pjesa 2
29/07 21:02
Fiks Fare, Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon , 29 Korrik 2020, Pjesa 3
29/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon
29/07 20:45
Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07 20:32
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07 20:30
Fiks Fare, Fshati më tre ura, pa rrugë të mjeteve motorrike, 28 Korrik 2020, Pjesa 1
28/07 21:03
Fiks Fare, Përmbarimi kërkon prishjen e një objekti, IMT shkon pa mjete, 28 Korrik 2020, Pjesa 2
28/07 21:02