Fiks Fare/ Përmbarimi Lushnje: Kreditorja të paguajë sërish për ekzekutimin e vendimit
24/05/2022 20:30

Ndërkohë shefi i zyrës së përmbarimit thotë se nuk ka para në llogari po ashtu shteti nuk i ofron mjete . 'Nuk kemi çfarë bëjmë , mjetet t'i gjejë kreditorja dhe t'i paguajë" thotë shefi i zyrës. Kështu qytetarja e moshuar, për 18 vite troket në dyert e përmbarimit, por pa përgjigje.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 28 Qershor 2022
28/06 21:03
Fiks Fare, A ka të drejtë gjithmonë gruaja, apo dhe burri ndonjëherë? 28 Qershor 2022, Pjesa 1
28/06 21:02
Fiks Fare, Vlonjati bie pre e mashtrimit në internet, paguan 20 mijë euro… 28 Qershor 2022, Pjesa 2
28/06 21:01
Fiks Fare, Fevziu kënaqet me protezat e gjokseve, 28 Qershor 2022, Pjesa 3
28/06 21:00
Fiks Fare/ A ka të drejtë gjithmonë gruaja, apo dhe burri ndonjëherë?
28/06 20:30
Fiks Fare/ “Jam sëmurë, dhuroj 720 mijë euro”, vlonjati bie pre e mashtrimit
28/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu kënaqet me protezat e gjokseve
28/06 20:30
Fiks Fare/ Pensionisti paguan 20 mijë euro për të përfituar 370 mijë euro
28/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Qershor 2022
27/06 21:03
Fiks Fare,Pse t’i plotësojmë detyrat kur në EU i teket një vendi e vë veton? 27 Qershor 2022,Pjesa 1
27/06 21:02
Fiks Fare, Pedofili italian, veprime të turpshme para të miturës në banjo, 27 Qershor 2022, Pjesa 2
27/06 21:01
Fiks Fare, Deputeti: Me ndihmën ekonomike nuk ha dot as byrek në Lushnje! 27 Qershor 2022, Pjesa 3
27/06 21:00
Fiks Fare/ “Më dërgo foto nudo, mos trego për lidhjen tonë”
27/06 20:30
Fiks Fare/ Pedofili fut në banjo të miturën, i tregon organin gjenital
27/06 20:30
Fiks Fare/ Pse t’i plotësojmë detyrat, kur në EU i teket një vendi dhe vë veton?
27/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Deputeti: Me ndihmën ekonomike nuk ha dot as byrek në Lushnje!
27/06 20:30
Fiks Fare/ Pedofili të miturës: 13 vjeç nuk je e vogël, do të mbaj me para!
27/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Qershor 2022
24/06 21:03
Fiks Fare, Elbasanllinjt mburren vetëm me kalanë tek turistët, 24 Qershor 2022, Pjesa 1
24/06 21:02
Fiks Fare, I vjedhin makinën, pas interesimit të Fiksit, gjendet automjeti, 24 Qershor 2022, Pjesa 2
24/06 21:01