Fiks Fare/ Përmbarimi, 17 vite dhe ende s’ka ekzekutuar një vendim gjykate
30/07/2021 20:30

Fiks Fare mbylli sezonin me një denoncim për veprimet e Zyrës së Përmbarimit të Shkodrës, e cila nuk ka mundur të ekzekutojë një vendim gjyqësor të formës së prerë prej 17 vitesh. Në datën 8 tetor 2004, kur "Fiks Fare" nuk kishte mbushur as 2 vite në transmetim, Gjykata e Shkodrës dha një venedim gjyqësor ku detyronte administratorin e shoqërisë "Rozafa Ortakët" që të certifikonte mjetin e aksionerit Flamur Dervishi. Por, edhe pas 17 viteve, ky vendim nuk është ekzekutuar! Në redaksinë e emisionit investigativ u ankua Flamur Dervishi. Ai thotë se, pas viteve 2000, disa shoferë që kanë bërë linjat e transportit Shkodër-Durrës dhe Shkodër-Tiranë themeluan kompaninë e udhëtimeve "Rozafa". Secili shofer mori aksionet e veta, që shkonin deri rreth 7 %. Sipas tyre, u përzgjodh dhe administratori i cili kishte edhe detyrimin që mjetin e secilit aksioner ta dërgonte për certifikim pranë Drejtorisë së Transportit të Bashkisë. Por, administratori në 2005 nuk dërgoi disa mjete të aksionerëve dhe filluan konfliktet. Tre aksionerë paditën në gjykatë këtë shoqëri, ku fituan gjyqin, ku detyrohej "Rozafa" që të dërgonte për certifikim mjetet e aksionerit Flamur Dervishi. Vendimi është marrë në vitin 2004 në Gjykatën e Shkodrës. Ka marrë formë të prerë, ndërkohë që është tentuar që të ekzekutohej. Flamuri thotë se nga viti 2004 deri në 2021, vendimi ende nuk është ekzekutuar nga Zyra e Përmbarimit Shtetëror në Shkodër. Sipas tij, pavarësisht se nuk është ekzekutuar, ai vijon që të jetë aksioner në këtë shoqëri.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 16 Shtator 2021
16/09 21:03
Fiks Fare, E reja mashtron 57 vjeçarin në FB, i merr 3000€ për bukë! 16 Shtator 2021, Pjesa 1
16/09 21:02
Fiks Fare, 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja me vonesë! 16 Shtator 2021, Pjesa 2
16/09 21:01
Fiks Fare, Bejto Malja në “Aktualitet”: …gishtin prapa, 16 Shtator 2021, Pjesa 3
16/09 21:00
Fiks Fare/ Ish drejtori: Nuk evakuuam se shkuam me vonesë!
16/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bejto Malja në “Aktualitet”: …gishtin prapa
16/09 20:30
Fiks Fare/ Komandanti stacionit: Ishim në dy fshatra të tjera, u vonuam për në ‘Asim Zenel’
16/09 20:30
Fiks Fare/ 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja nuk shkoi në kohë!
16/09 20:30
Fiks Fare/ E reja mashton 57 vjeçarin në FB, i merr 3000€ për bukë!
16/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 15 Shtator 2021
15/09 21:03
Fiks Fare, Meta dekreton pa asnjë hezitim qeverinë ‘Rama 3’, 15 Shtator 2021, Pjesa 1
15/09 21:02
Fiks Fare, Mjerimi zjarrfikëseve në vend, mjete të ’63 të pakolauduara, 15 Shtator 2021, Pjesa 2
15/09 21:01
Fiks Fare, Shkullaku: Nano u detyrua të lëpijë prapë Ramën, 15 Shtator 2021, Pjesa 3
15/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Boti i zjarrfikëses si kullesë makaronash, uji derdhet pa shkuar në vendgjarje
15/09 20:30
Fiks Fare/ Gjirokastër/ “Po të kishim mjete s’do kishte viktima në “Asim Zenel!”
15/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Shkullaku: Nano u detyrua të lëpijë prapë Ramën
15/09 20:30
Fiks Fare/ Korçë/ Reparti i mbrojtjes nga zjarri me mjete të ’63
15/09 20:30
Fiks Fare/ Meta dekreton pa asnjë hezitim qeverinë ‘Rama 3’
15/09 20:30
Fiks Fare, Ylli Rakipi: … e ha zakonisht ai që flet, 14 Shtator 2021, Pjesa 3
14/09 21:00
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Shtator 2021
14/09 21:00