Fiks Fare/ PD-ja në 2021 zhvendoset në “shtëpinë” e vëllezërve “kriminelë”
25/02/2021 20:30

Dy vite e gjysëm më pas, ky lumë akuzash për Xhafajn dhe vëllezërit Murataj nga ana e PD-së u harrua. Arsyeja? Selia e PD në Vlorë. Prona 349 metra katror, në të cilën është vendosur selia e PD-së në Vlorë, është pronë e njërit prej të akuzuarve, pikërisht e z.Gramos Muratajt. Prej disa javësh, PD-ja e Vlorë ka ndryshuar adresë, duke u vendosur afër qendrës së qytetit, në një pallat 12 katësh, pikërisht në katin e dytë. Ndërtesa shumëkatëshe njihet ndryshe në Vlorë si "pallati i Ardian Kollozit". Ky i fundit, ish deputet dhe kreu i PD-së së Vlorës. "Fiks Fare" bisedoi me disa banorë dhe pronarë dyqanesh në këtë pallat për pronësinë. Të gjithë njëzëri pohuan se pallati ishte në pronësi të ish deputetit Ardian Kollozi, madje edhe për selinë e PD-së mendonin se ishte pronë e tij.

Fiks Fare, Rikthim në PD?! Astrit Patosi flet hapur në Fiks Fare, 14 Prill 2021, Pjesa 1
14/04 21:02
Fiks Fare,Gërryente lumin pa leje,firma: Pa dijeni për pezullimin e licencave,14 Prill 2021, Pjesa 2
14/04 21:01
Fiks Fare, Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv, 14 Prill 2021, Pjesa 3
14/04 21:00
Fiks Fare/ Gërryente lumin pa leje, IKMT dhe policia veprojnë pas sinjalizimit të Fiksit
14/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv
14/04 20:30
Fiks Fare/ Pronari: Faji IKMT-së nuk më ka njoftuar për pezullimin e lejeve
14/04 20:30
Fiks Fare, Spiropali: Unë hudhra në fletën e votimit, 13 Prill 2021, Pjesa 1
13/04 21:02
Fiks Fare, 13 Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante, Prill 2021, Pjesa 3
13/04 21:00
Fiks Fare/ OMK: Mjeku pa licencë sub/kardiologu, nuk ka diplomë!
13/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante
13/04 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jam i licencuar në ish Jugosllavi, s’më hyn në punë e Kosovës
13/04 20:30
Fiks Fare, Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta? 12 Prill 2021, Pjesa 1
12/04 21:02
Fiks Fare, Shëndetësia falas, 250 mijë lekë për pastrimin e plagës në SUT, 12 Prill 2021, Pjesa 2
12/04 21:01
Fiks Fare, Guri: Një qen në lagje të nxjerrë stresin, 12 Prill 2021, Pjesa 3
12/04 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Guri: Një qen në lagje të nxjerrë stresin
12/04 20:30
Fiks Fare/ 250 mijë lekë aparati mjekimit, infermierja: Gjetëm më të lirin!
12/04 20:30
Fiks Fare/ 250 mijë lekë për pastrimin e plagës një herë në javë në Spitalin Ushtarak
12/04 20:30
Fiks Fare/ Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta?
12/04 20:30
Fiks Fare, Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon, 9 Prill 2021, Pjesa 1
09/04 21:02
Fiks Fare, Tenderi 150 mijë €, firma nuk izolon banesën e familjes në nevojë! 9 Prill 2021, Pjesa 2
09/04 21:01