Fiks Fare/ PD-ja në 2018: Vëllezërit Murataj po pastrojnë paratë e klanit “Xhafa”
25/02/2021 20:30

Në verën e vitit 2018, Partia Demokratike nisi një sulm frontal ndaj ish-ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj. Krerët e PD-së sulmuan Xhafajn për të kaluarën kriminale të të vëllait, z.Agron Xhafaj. Basha, Strazimiri dhe Alibeaj përmenden edhe emra të tjerë, që kishin lidhje me klanin "Xhafaj" në Vlorë, siç e quanin ata. Emri më i lakuar ishte ai i z.Gramos Muratajt. Fiks Fare vëzhgoi faqen zyrtare të Partisë Demokratike, ku rezultoi se më 29 korrik 2018, në foltoren e PD-së, z.Gent Strazimiri akuzoi ish-ministrin Xhafaj për lidhje me gjyqtarë dhe me persona të dënuar. Në atë kohë ai bëri këtë deklaratë "A ka qenë Ardian Dvorani ndërmjetësi i Agron Xhafajt me anëtarët e Kolegjit Penal të Gjykatës së Lartë për të vendosur mosekstradimin në Itali të Gramoz Murataj, anëtarit të bandës së Agron Xhafajt, i dënuar bashkërisht me të për trafik ndërkombëtar droge?".

Fiks Fare, Rikthim në PD?! Astrit Patosi flet hapur në Fiks Fare, 14 Prill 2021, Pjesa 1
14/04 21:02
Fiks Fare,Gërryente lumin pa leje,firma: Pa dijeni për pezullimin e licencave,14 Prill 2021, Pjesa 2
14/04 21:01
Fiks Fare, Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv, 14 Prill 2021, Pjesa 3
14/04 21:00
Fiks Fare/ Gërryente lumin pa leje, IKMT dhe policia veprojnë pas sinjalizimit të Fiksit
14/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv
14/04 20:30
Fiks Fare/ Pronari: Faji IKMT-së nuk më ka njoftuar për pezullimin e lejeve
14/04 20:30
Fiks Fare, Spiropali: Unë hudhra në fletën e votimit, 13 Prill 2021, Pjesa 1
13/04 21:02
Fiks Fare, 13 Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante, Prill 2021, Pjesa 3
13/04 21:00
Fiks Fare/ OMK: Mjeku pa licencë sub/kardiologu, nuk ka diplomë!
13/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante
13/04 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jam i licencuar në ish Jugosllavi, s’më hyn në punë e Kosovës
13/04 20:30
Fiks Fare, Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta? 12 Prill 2021, Pjesa 1
12/04 21:02
Fiks Fare, Shëndetësia falas, 250 mijë lekë për pastrimin e plagës në SUT, 12 Prill 2021, Pjesa 2
12/04 21:01
Fiks Fare, Guri: Një qen në lagje të nxjerrë stresin, 12 Prill 2021, Pjesa 3
12/04 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Guri: Një qen në lagje të nxjerrë stresin
12/04 20:30
Fiks Fare/ 250 mijë lekë aparati mjekimit, infermierja: Gjetëm më të lirin!
12/04 20:30
Fiks Fare/ 250 mijë lekë për pastrimin e plagës një herë në javë në Spitalin Ushtarak
12/04 20:30
Fiks Fare/ Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta?
12/04 20:30
Fiks Fare, Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon, 9 Prill 2021, Pjesa 1
09/04 21:02
Fiks Fare, Tenderi 150 mijë €, firma nuk izolon banesën e familjes në nevojë! 9 Prill 2021, Pjesa 2
09/04 21:01